ULTIMA ORĂ! Execuție politică la ISJ! 9 inspectori școlari schimbați înainte de Crăciun

0
7030

Nouă inspectori şcolari de la Inspectoratul Şcolar Judeţean Vrancea au fost executați politic, fiind schimbați de actuala conducere a ISJ Vrancea, chiar înainte de Crăciun. Decizia de înlocuire are substrat politic, iar execuția a făcut-o actualul inspector școlar general, Dorin Cristea, împreună cu inspectorul școlar general adjunct, Daniela Marchitan (membru în Biroul Politic Local al PNL), care au cerut Ministerului, pe 18 decembrie, eliberarea din funcție a următorilor inspectori:
Amalia Chirtoc – învățământ preșcolar
Gabriela Scutaru – limba engleză
Adriana Bratu – limba franceză
Afrodita Morunglav – geografie
Aurora Lefter – învățământ special
Mihaela Simion – activități extrașcolare
Mihaela Fiștoc – învățământ profesional și tehnic
Mihail Fâsan – management resurse umane
Înainte de aceste demiteri, la începutul lunii decembrie, inspectoarea de istorie și socio-umane, Mariana Dascălu, și-a dat demisia din funcția de inspector.

Potrivit unor surse, cei care îi vor înlocui pe foștii inspectori trebuie să fie agreați de partidul PNL. Același surse, spun că este vorba de următoarele nume:
Daniel Gherasim – management resurse umane
Tincuța Zahariuc – învățământ profesional și tehnic
Cătălin Mocanu – activități extrașcolare
Gurgu Marilena – limba engleză
Eugen Mihăilă – istorie și socio-umane
Mihaela Dogaru – învățământ preșcolar
Petronela Bernovici – învățământ special
De asemenea, sursele mai spun că pentru geografie și limba franceză, cei cu care au discutat șefii inspectoratului, au refuzat să se înscrie în PNL, iar o soluție de avarie, la limba franceză, s-ar părea că va fi numită Narcisa Marin, fina generalului Dorin Cristea, iar pentru geografie se poartă discuții cu o profesoară de la Jariștea, care este consilier local PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here