Liberalul Ion Ștefan, zis „Grindă”, își angajează cunoscuții prin ministere; penelizarea continuă cu Bostan, Vasilache și Burdușa

0
3036

Continuă acțiunea de penelizare a instituțiilor publice din România, iar liberalii au ridicat nepotismul și „cumătraia“, cum zic moldovenii, la rang de artă. Ion Ștefan, cunoscut publicului larg ca ministrul „Grindă“, l-a angajat pe liberalul Liviu Bostan în corpul de Control al ministrului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației Publice. De altfel, Liviu Bostan este cunoscut ca fiind un apropiat, omul de casă al ministrului Grindă. Aceasta poate fi singura explicație a angajării acestuia în Corpul de Control al ministerului mai sus menționat, deoarece din CV-ul lui Liviu Bostan rezultă că a absolvit Facultatea de Matematică a Universității București și a lucrat în… asigurări (sic!). Așadar, ca să parafrazăm o replică celebră dintr-un film la fel de celebru, la întrebarea: Cine vă recomandă? Liviu Bostan poate răspunde „Vocea și talentul meu de liberal“. Cum rămâne cu meritocrația din instituțiile publice invocată de liberali?

Și pentru că tot vorbim de meritocrație, vă mai spunem că ministrul „Grindă“ și-a susținut finul, pe numele lui Florin Jan Vasilache, în funcția de consilier al ministrului Agriculturii. Surse liberale spun că Vasilache ar fi fost adus și în partid de „Grindă“ chiar înainte de alegeri, dar nu înainte ca acesta să fi fost angajat la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Vrancea. Prin forțe proprii și competență, desigur! (sic!)

Tot pentru „merite deosebite“ consilierul județean PNL Ovidiu Burdușa a fost numit, joi, secretar de stat la Departamentul Românilor de Pretutindeni din cadrul Guvernului României. Ovidiu Burdușa locuiește în Italia, este consilier județean din partea PNL, iar ceea ce l-a recomandat pentru această funcție este tot apartenența politică.

Așadar, trăiască pilele, relațiile de partid și „cumătraia“ cum zic moldovenii. Pentru că acestea sunt criteriile liberale de accedere în funcții publice. Parcă spuneau că numai social democrații au „pe-se-di-zat“ instituțiile publice, iar soluția liberală era meritocrația…. Cum? Numai în campanie electorală? Aha…. Halal respect pentru românii care au crezut în corectitudinea dreptei liberale!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here