Supracontrol la agenţiile de control și încasare din toate punctele de frontieră

0
144

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a dispus un supracontrol la agenţiile de control şi încasare din toate punctele de frontieră, pentru verificarea modului în care se respectă procedurile de lucru.

„Vineri, 13.12.2019, prin decizia directorului general al CNAIR SA, s-a dispus constituirea unei comisii de supracontrol care îşi va desfăşura activitatea la agenţiile de control şi încasare din toate punctele de frontieră. Comisia va avea în vedere verificarea modului în care se respectă procedurile de lucru la agenţiile de control”, se arată într-un comunicat al CNAIR, remis vineri AGERPRES.

Potrivit şefului CNAIR, Sorin Scarlat, compania a achiziţionat 18 instalaţii de cântărire performante, întrucât se doreşte eliminarea definitivă a factorului uman din acest proces de cântărire. „Ne dorim eficientizarea activităţii în agenţiile de control. Un factor important în acest sens îl constituie eliminarea definitivă a factorului uman implicat în procesul de cântărire. Am făcut un pas decisiv în această direcţie prin semnarea unui contract pentru achiziţionarea a 18 instalaţii de cântărire performante. Săptămâna trecută am emis ordinul de începere a procedurii de instalare. Avem un termen de implementare de doi ani, însă rezultatul va fi o respectare riguroasă a procedurilor şi, implicit, îmbunătăţirea întregului proces”, a afirmat Scarlat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here