Primăria Municipiului Focșani premiată din nou pentru proiectele inițiate

0
144

Gala Administrației.ro, evenimentul anual dedicat în exclusivitate administrației publice centrale și locale din România, și-a desemnat laureații anului 2019. Pentru a treia oară consecutiv Primăria Municipiului Focșani și-a făcut loc pe lista celor mai bune proiecte derulate sau finalizate în anul în curs de instituțiile administrației publice locale și centrale din România.

După ce în 2017 ne-a fost acordat premiul pentru proiectul „Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul Municipiului Focșani pentru perioada 2009-2028 în scopul conformării la legislația de mediu și creșterii eficienței energetice”, iar în 2018 pentru proiectul „Amenajare parc tematic pentru cicliști”, o altă investiție, și anume “Reabilitare, modernizare și dotări Dispensar Medical situate în str. Revoluției nr. 14, Cartier Sud”, inițiată de Primăria Municipiului Focșani, e premiată de profesioniștii în administrație.

Acest premiu, precum și cel oferit la începutul săptămânii în cadrul Galei Asociației Municipiilor din România pentru „Excelență în Educație”, ne onorează și ne obligă în același timp să depunem în continuare toate eforturile pentru inițierea celor mai bune proiecte în beneficiul focșănenilor.

Sursa text și foto: Facebook/Cristi Valentin Misăilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here