Concursul „Cel mai frumos spațiu verde din jurul școlii” a ajuns la final

0
445

Miercuri, 11 decembrie 2019, s-a desfășurat și ultima etapă a concursului „Cel mai frumos spațiu verde din jurul școlii”, organizat în acest an de Primăria Municipiului Focșani cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului. După excursia de 2 zile în Cetatea Sighișoarei pentru echipele Școlii Nr 7 și a Colegiului Național Pedagogic „Spiru Haret” și cea de o zi la mausoleele din Vrancea pentru elevii de la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” și Colegiul Tehnic „Ion Mincu”, iată că a venit rândul și ultimilor ocupanți ai podiumului să își primească binemeritatul premiu.

Astfel, alături de profesorii lor cordonatori, elevii echipelor de la Școala Gimnazială Nr. 3 și de la Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu”, au vizionat spectacolul de teatru „Angajare de clovn”. Pusă în scenă de actorii Teatrului Municipal „Mr. Gh. Pastia”, piesa a oferit ocazia copiilor noștri, ca și celorlalti spectatori, să se „joace ” alături de personaje fantastice într-o arenă de circ în care nimic nu este ceea ce pare.

Încă o dată felicitări tuturor câștigătorilor concursului, profesorilor coordonatori, dar și colaboratorilor noștri, care ne-au ajutat să transformăm premiile acestui concurs în amintiri de neuitat.

Sursa text și foto: Facebook/Cristi Valentin Misăilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here