GALERIE FOTO: Crucea Roșie Vrancea vă invită să vă alăturați Campaniei „Dăruiește Bucurie”!

0
29

Vă reamintim că de cațiva ani, prin Campania de strângere de bunuri și fonduri, “DĂRUIEȘTE BUCURIE!, Filiala de Cruce Roșie aduce zâmbete și bucurie copiilor pe care voluntarii filialei îi cunosc foarte bine și de care sunt alături, pe parcursul evoluției lor spre oameni mai, ori de câte ori este posibil.

Anul acesta, Campania se derulează sub motto-ul Doi Moși de povesteSăptămâna trecută, copiii au avut numai motive de bucurie. Moş Nicolae a venit la elevii și copiii de grădiniţă încărcat cu cadouri. Acest lucru s-a întâmplat datorită unor oameni cu inima mare, care au umplut tolba spiridușilor, ajutoarele Moșului , de la Filiala de Cruce Roșie Vrancea.

Provenind din comunități rurale și urbane defavorizate: Petreanu, Mahriu, Adjud, zona Tisa Focșani (beneficiarii campusului de locuinte modulare “Sub acoperișul Crucii Roșii”), copiii și-au dorit lucruri simple: penare, ghiozdane, haine, ghetuțe, păpușele sau mașinuțe, fructe și dulciuri, însă Moșul și spiridușii lui s-au străduit să le ofere mai mult decât atât.

Membrii Asociației Clubul Seniorilor “Unirea” Focșani au contribuit la cadourile oferite copiilor cu impletituri lucrate manual de către doamne : fulare, mănuși, căciuli etc.

Campania continua până la Crăciun, ocazie cu care sipridușii voluntari vor face o nouă incursiune în comunitățile urbane si rurale defavorizate pentru a dărui bucurie celor mici.

Vă invităm să vă alăturaţi campaniei noastre şi veţi putea dărui bucurie şi încredere, speranță și motivație. Aduceţi magia Crăciunului în casele copiilor nevoiași !

Va așteptăm cu donațiile la sediul Filialei de Cruce Roșie Vrancea, din Focșani, str. Dimitrie Cantemir nr. 5 , tel. 0237206960.

Comunicat de presă Filiala de Cruce Roșie Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here