FOTO: Fotbal – ”AutoVip Kids Cup”, cu interezzo-ul Uefantasticii Stelei – Unirea Focșani va începe sâmbătă, 14 decembrie la Sala Polivalentă!

0
284
  • Ieri, la Primăria Focșani, a fost tragerea la sorți a jocurilor competiției.

Primăria Focșani a găzduit ieri, 12 decembrie, conferința de presă susținută la Primăria municipiului Focșani de organizatorii și susținătorii competiției de fotbal pentru copii ”AutoVip Kids Cup”. Au vorbit despre întrecerea micilor fotbaliști de la mai multe cluburi din țară și din Republica Moldova, despre importanța activității sportive de la cele mai mici vârste în competiții din care aceștia pot urca spre performanță primarul municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă, primarul orașului Panciu, Iulian Nica, managerul AutoVip, Valentin Manolescu și managerul Covaci Junior Focșani, care are echipe în competiție, dar este și parte importantă a activității organizatorice. AutoVip Kids Cup este realizată cu suportul consistent – și în parteneriat, de AutoVip Kids, Primăria Municipiului Focșani, prin CSM Focșani 2007 – Programul Sportul Pentru Toți, Primnăria Panciu și Covaci Junior Focșani.

La competiție participă, la grupa 2011, echipele ACS Covaci Junior Panciu, Politehnica Iași, Fotbal Club Botoșani, Metcon Adjud, Sporting Focșani, Atletic Junior Bacău, Galactic Focșani, Inizio Focșani. La grupa 2012, vor juca formațiile ACS Covaci Junior Panciu, FC 1907 Dinamo București, Fotbal Club Botoșani, Politehnica Iași, Kinder Brăila, Școala de fotbal Tracia Chișinău, Championika Moldova, Galactic Focșani.

După conferința de presă a urmat tragerea la sorți a programului primei faze a turneului, cu echipele împărțite în grupele ”Sorin Ghionea”, ”Petre Marin”, Bănel Nicoliță” și ”Stealian Stancu”. La ora închiderii ediției noastre de astăzi, tragerea la sorți era în desfășurare. Indiferent de rezultatele tragerii la sorți, nu există îndoială că micuții fotbaliști vor face spectacol sportiv de calitate în cele două zile de competiție – sâmbătă, 14 decembrie și duminică, 5 decembrie.

Reamintesc faptu că în prima zi a competiției se va încheia la ora 18:00. De la ora 18:15, în avanpremiera meciului dintre Uefantasticii Stelei și Unirea Focșani, va susține un concert de colinde de 40 de minute excepționalul Cor al Parohiei Irești format – și dirijat de părintele Ionel Miron. Copiii din Parohia Irești vor cânta colinde și pentru Teodor-Cristian, copilul încercat de o boală cruntă care încearcă să-i ”fure copilăria”. Iar persoanele care vin la spectacolul fotbalistic și doresc să-i fie alături lui Teo, pot depune sume de bani în urnele aflate la intrarea în Sala Polivalentă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here