ULTIMA ORĂ! VIDEO și FOTO! Mii de elevi se bucură de „Magia Crăciunului, Magia Cărții!”; Marian Oprișan a fost alături de ei

0
1403

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a participat azi la evenimentul „Magia Crăciunului, Magia Cărții!”, organizat de Consiliul Județean Vrancea la Sala Polivalentă din Focșani. Actrița Monica Davidescu, magicianul Robert Tudor și Moș Crăciun au fost personajele principale ale acestei manifestări dedicate copiilor, cu ocazia Anului Cărții în România. Cel mai aplaudat moment a fost spectacolul de magie al renumitului magician Robert Tudor. Jocuri de cărți, obiecte care zboară în aer, animale care apar și dispar din cutiile magice au fost momentele care i-au încântat pe elevii veniți de la școlile gimnaziale din Vrancea. La finalul fiecărei serii de prezentare, fiecare elev prezent în sală a primit câte o cutie albastră (băieții) sau roșie (fetele) cu cărți și dulciuri. Marian Oprișan a stat în mijlocul copiilor și a dicutat cu o parte din aceștia. Până la ora prânzului peste 4000 de copii au primit câte un pachet de cărți.
Actrița Monica Davidescu a declarat că evenimentul este unul deosebit, o idee care îi va face pe copii să se întoarcă la cărți. „Vă mulțumim domnule președinte Marian Oprișan pentru această idee minunată, de a-i face pe copii să citească din cărți. Vă mulțumim pentru ideea întâlnirii cu Moșu și cu cărțile. Este o acțiune care merită aplaudată“, a spus actrița Monica Davidescu.
Manifestarea are loc în contextul în care anul 2019 a fost declarat la nivel național Anul cărții în România. „Așteptăm toți elevii din clasele V-VIII din județul Vrancea la Sala Polivalentă din Focșani să ne integrăm cu toții în această poveste frumoasă a Magiei Crăciunului și să ne bucurăm împreună de aceste sărbători magice!”, se arată într-o postare a Consiliului Județean. Evenimentul, care își propune să aducă în prim-plan importanța cărților în dezvoltarea personală și profesională a tinerilor, este inițiat și promovat de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here