Crucea Roșie Vrancea vine în ajutorul micuței Ana-Maria Brătășanu, fetița cu ochi de azur și o boală fără nume

0
954

Cazul micuței Ana-Maria a ajuns și la urechile reprezentanților Crucii Roșii Vrancea, care au donat 1.500 de euro astfel încât familia Brătășanu să poată pleca în Germania. ,,Ca să o salvăm pe Ana-Maria am inclus povestea ei în campania noastră Dăruiește bucurie”, a cărui motto este Doi Moși de poveste”. Noi, Crucea Roșie Vrancea, ajutăm familia cu 1.500 de euro, și urmează să se mai strângă și alți bani de la toți oamenii la care am apelat, pentru că noi am făcut public, pe lângă contul în lei al Cristinei Brătășanu, mama Anei-Maria, și contul Crucii Roșii. Primul sponsor care a răspuns chemării noastre este domnul Dumitru Moisă, de la SC MDM Focșani, care a donat 5000 de lei. Dumnealui a fost președintele Crucii Roșii Vrancea și a vrut să ne ajute și cu mediatizarea online a acestui caz pentru că acolo are o comunitate întreagă de prieteni care au o reacție foarte rapidă la mesajele dumnealui. Vă mulțmim în numele celor care nu o pot face, pentru orice formă de sprijin pe care o puteți oferi, în contul Societății Naționale de Cruce Roșie din România, Filiala Vrancea, RO77RNCB0267036443600001, deschis la banca BCR, pentru persoanele juridice care pot beneficia de facilități fiscale”, au spus reprezentanții Crucii Roșii Vrancea.
Toți colegii lui George Brătășanu au donat pentru fetița lui, Ana-Maria,
astfel încât să scape de toate chinurile care îi răpesc copilăria.
În prag de sărbători, familia Brătășanu ne cere tuturor ajutorul. De patru ani, acești părinți nu mai reușesc să pună capul pe pernă liniștiți. Pentru că singurul lor copil, Ana-Maria, este chinuit de o boală fără nume, o boală care o aduce pe micuță în pragul disperării. Când aude „Mami, îmi este foame!”, Cristina Brătășanu simte că-i fuge pământul de sub picioare pentru că Ana nu poate mânca orice, nu pentru că este un copil mofturos, ci pentru că din cauza unui singur aliment pe care organismul copilei nu-l tolerează, Ana poate intra în șoc anafilactic care îi poate fi fatal.
Ana-Maria are 4 anișori, cu toate acestea are probleme de om mare… S-a născut prematur, a fost diagnosticată cu anus antepozat și s-a descoperit că are un colon mai lung decât cel al unui om normal. Pe lângă toate aceste probleme, Ana-Maria nu poate mânca orice, pentru că suferă de multiple alergii alimentare. Medicii din România nu i-au putut stabili un diagnostic precis, de aceea micuțul îngeraș trebuie să ajungă la o clinică din Germania. Are nevoie de 7000 de euro, bani pe care familia nu are de unde să facă rost.

Pune-te o secundă în locul unei mame care nu poate face nimic atunci când copilul ei urlă de durere… Cum te simți?! Îți vine să plângi, simți că nu mai ai niciun rost pe acest pământ, dar cumva… te gândești că trebuie să îți ștergi lacrimile și să continui, să speri că oamenii din jurul tău îți vor da o mână de ajutor. Într-o societate în care banul cumpără până și viața, alege să ajuți! Donează! Dacă nu ai posibilitatea, spune mai departe povestea Anei-Maria.

Contractul de sponsorizare către Crucea Roșie poate fi descărcat de AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here