VIDEO: Solista trupei Roxette a murit în urma unei suferinţe îndelungate

0
117

Marie Fredriksson, solista trupei Roxette, a murit pe 9 decembrie, la vârsta de 61 de ani, după o boală îndelungată, informează publicaţia britanică The Mirror. Popstar-ul suedez, care a creat Roxette alături de Per Gessle în 1986, a murit luni dimineaţă, în urma unei suferinţe îndelungate.
Marie a fost cunoscută pentru hiturile Roxette It Must Must Have Love, Joyride, Listen To Your Heart şi The Look. Cu mare tristeţe trebuie să vă anunţăm că una dintre cele mai mari şi mai iubite artiste ale noastre s-a dus. Marie Fredriksson a murit în dimineaţa zilei de 9 decembrie în urma problemelor sale de sănătate anterioare, a scris familia într-o declaraţie. Aceasta a adăugat că artista va fi înmormântată doar în prezenţa celor mai apropiaţi membri ai familiei. Celălalt membru al formaţiei Roxette, Per, i-a adus lui Marie un omagiu: Toată dragostea mea pentru tine şi familia ta. Lucrurile nu vor mai fi niciodată la fel.
Marie era căsătorită cu Mikael Bolyos, şi aveau împreună doi copii, o fiică, Inez Josefin, în vârstă de 26 de ani, şi un fiu, Oscar, de 23 de ani. Artista fusese diagnosticată cu o tumoră cerebrală în 2002, după ce leşinase în casă.

Marie Fredriksson şi Per Gessle au cunoscut succesul internaţional începând cu sfârşitul anilor ’80 şi începutul anilor ’90 cu o serie de hituri, care au intrat în top 10 US, precum ”It Must Have Been Love”, ”Listen to Your Heart”, ”The Look”, ”Joyride” şi ”Dangerous”. Marie Fredriksson s-a născut la 30 mai 1958, în localitatea Össjö, fiind cea mai mică dintre cei cinci copii. Interesul ei pentru muzică a crescut în anii adolescenţei, când i-a descoperit pe deja consacraţii Joni Mitchell, The Beatles şi Deep Purple. La 17 ani, s-a înscris la un liceu de muzică şi a început să performeze în cadrul teatrului local, potrivit www.dailyroxette.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here