ULTIMA ORĂ! VIDEO! Dr Mihalache a consultat fetița care a murit a doua zi după ce a fost la policlinică

0
30065

Fetița de 5 luni care a murit a doua zi după ce a fost la policlinica pentru copii, a fost consultată de medicul Mihaela Mihalache. Aceasta, alături de purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean, Alina Cosma, și medicul pediatru Mariana Gruia au dat detalii despre caz în cadrul unei conferințe de presă. Dr Gruia a precizat că medicii își dau tot interesul pentru pacienți. „Ar trebui să vedem întâi ce s-a întâmplat și apoi să comentăm. Nimeni nu-și dorește să moară un pacient și cu atât mai puțin un copil!”, a spus dr. Gruia.

Medicul Mihalache a precizat că la examenul clinic nu a depistat simptomatologie respiratorie, fetița fiind consultată pe îndelete și având temperatura corporală 36,8. Fetița avea „faringe hiperemic”, dar respira bine și avea tonus bun. Doctorița a precizat că nu era cazul de internare, copilul fiind febril, dar neavând alte semne clinice de boală. Dr Mihalache a precizat că, de vreme ce copilul, conform declarațiilor mamei, a mâncat la ora 5, nu putea avea insuficiență respiratorie pentru că nu ar fi putut să sugă, ar fi fost agitat.

Conform purtătorului de cuvânt Alina Cosma, diagnosticul de pneumonie de la Medicină legală este unul prezumtiv, fiind luate probe care au fost trimise la Iași pentru analiză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here