ULTIMA ORĂ! Acuzații grave la adresa unui medic pediatru; o fetiță de 5 luni ar fi murit după un diagnostic greșit

0
9178

Un bărbat a postat pe pagina sa de facebook acuzații grave la adresa unui medic pediatru, de la Spitalul Județean Focșani. Lucian Constantin scrie că vineri, 6 decembrie, o tânără din Ciușlea, comuna Garoafa, a mers la Unitatea de Primiri Urgențe (UPUcu fetița de cinci luni. „După ce i s-a făcut doar un control “în gât “ i s-a spus că fetița are roșu în gât și atâta, eliberându-i-se doar o rețetă de Tantum Verde. Când tânăra a cerut să fie internată i s-a spus că nu sunt locuri în spital și că nu e grav.. Pâ a doua zi de dimineață un îngeraș de numai 5 luni și-a primit perechea de aripi trecând la cele sfinte având PNEUMONIE în certificatul de autopsie. “Nici măcar un control cu stetoscopul nu i s-a făcut“. Nu vreți să știți cum e să îți pierzi primul copilaș, să te bucuri că ți s-a umplut casa de lumină, iar din neglijența sau incompetența unora să se dărâme lumea pe tine”, scrie Lucian Constantin.

Bărbatul îndeamnă la distribuirea postării sale și la transmiterea informațiilor către presă. El crede că medicului care a consultat fetița ar trebui să i se retragă licența de a mai profesa în domeniu pe viață, numai așa vor începe doctorii să ia pacienții în serios, că de șpăgi nu îi dezvățăm niciodată, nici după ce li sau triplat salariile nu își fac treaba cum trebuie că… “dea‘ sunt de gardă, tre să îmi beau cafeaua, nu am chef și de tine”. Sincere Condoleanțe tânărului cuplu și să îi ajute Dumnezeu să treacă peste această grea încercare. Fetița a fost la Pediatrie transferată fiind de la UPU”, mai scrie Lucian Constantin.

Reprezentanții Spitalului județean spun că fetița nu a fost la UPU, ci a fost consultată la Policlinica pentru copii. La ora 12, a fost convocată o conferință de presă cu reprezentanții mass media. Alina Cosma, purtătoarea de cuvânt a Spitalului județean, a precizat că medicul care a consultat fetița va oferi explicațiile necesare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here