ULTIMA ORĂ! Pădurar şi tehnician silvic reţinuţi, după percheziții la domicilii; sunt cercetați pentru infracţiuni silvice, abuz în serviciu şi şantaj

0
9527

Un pădurar şi un tehnician silvic din cadrul Ocolului Silvic Dumitreşti au fost reţinuţi azi noapte într-un dosar în care se fac cercetări pentru infracţiuni la regimul silvic, dar şi fals intelectual şi şantaj. Astăzi, cei doi vor fi prezentati instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Ieri, la locuinţele celor doi au fost facute percheziţii în timpul cărora s-au ridicat documente cu regim silvic, înscrisuri şi alte bunuri utile în anchetă.

Potrivit unor surse, tehnicianul silvic este cercetat pentru abuz în serviciu şi alte infracţiuni silvice, iar pădurarul este cercetat pentru infracţiuni silvice, infracţiuni de fals material în înscrisuri oficiale, fals intelectual şi uz de fals, dar şi şantaj.

UPDATE! „La data de 09/10.12.2019 față de un tehnician silvic și un pădurar de pe raza județului Vrancea s-a dispus măsura preventivă a reținerii pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 ore. În cursul zilei de astăzi cei doi vor fi prezentați instanței, cu propunere de arestare preventivă.
La data de 09.12.2019, în urma perchezițiilor domiciliare efectuate la imobilele celor în cauză, au fost ridicate documente cu regim silvic și alte înscrisuri de interes, bunuri și mijloace materiale de probă, precum și sumele de 23.465 de lei și 2.150 de euro.
Unul dintre bărbați este cercetat pentru două infracțiuni de abuz în serviciu și alte 12 infracțiuni incriminate de Codul silvic, iar celălalt bărbat pentru 2 infracțiuni silvice, 8 infracțiuni de fals material în înscrisuri oficiale, fals intelectual și uz de fals, furt și șantaj.” – Biroul de presă al IPJ Vrancea

Foto cu rol de prezentare, sursa: fotopress-24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here