Focșăneanca Sofia Maria Ciobanu – Trofeu la Festivalul Internațional ,,Cântec de Stea”

0
694

Micuța artistă focșăneancă Sofia Maria Ciobanu a câștigat Trofeul Festivalului internațional pentru copii și tineret ,,Cântec de Stea” Piatra Neamț – 2019, la categoria 10-11 ani. Festivalul a avut loc în perioada 5-8 decembrie. „Ceea ce vreau să evidențiez nu este neapărat rezultatul Sofiei Maria Ciobanu – Trofeul categoriei de vârstă 10-11 ani – și al doamnei profesoare Aurelia Vaida pentru pregătire și alegerea pieselor, căreia îi mulțumim, ci implicarea instituțiilor enumerate mai jos timp de 9 ani, în cultură și educația copiilor (în jur de 300 de copii participanți) în cadrul Festivalului internațional pentru copii și tineret ediția a-IX-a “Cântec de Stea” Piatră Neamț – 2019, organizat de Asociația Children Forever în Sala de Ședințe a Consiliului Județean Piatra Neamț, în perioada 5 – 8 Decembrie, în parteneriat cu Consiliul Județean Neamț, Primăria Municipiului Piatra Neamț, Consilul Local al Municipiului Piatra Neamț, Centrul pentru Cultură și Arte “Carmen Seculare“ Neamț, Radio România Iași, Liceul de Artă ,,Victor Brauner”. Felicitări tuturor!“, a scris pe pagina sa de facebook tatăl Sofiei, George Ciobanu.

La sfârșitul lunii august a.c., Sofia Maria Ciobanu a câștigat mai multe trofee în cadrul Festivalului “Premiile Music Factory” Ediția a X-a – Buzău 2019.

Micuța focșăneancă Sofia Maria Ciobanu este deținătoarea a zeci de trofee obținute la concursuri naționale și internaționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here