Facturile CUP Focșani pot fi plătite prin PayPoint

0
433

Clienții Companiei de Utilități Publice Focșani îşi pot achita facturile de apă și canalizare extrem de simplu şi rapid, prin intermediul terminalelor PayPoint instalate în magazinele din proximitate. Acest lucru este posibil datorită parteneriatului încheiat între PayPoint România – principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, şi CUP Focșani – operatorul serviciilor de apă și canalizare din județul Vrancea.

Serviciul se adresează clienților deserviți de Compania de Utilități Publice Focșani din aria de operare a acesteia iar plata unei facturi se derulează simplu, sigur și rapid.

Pentru a efectua plata facturii, clientul se va prezenta cu aceasta în cel mai apropiat magazin cu semnul galben PayPoint și va comunica vânzătorului ce tip de plată doreşte să efectueze. Vânzătorul fie va scana codul de bare de pe factură, fie va introduce pe terminal codul de client, va încasa banii în numerar şi îi va oferi consumatorului un bon cu toate detaliile tranzacţiei (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul, etc.). Serviciul este gratuit, consumatorii nefiind condiţionaţi de plata unor comisioane suplimentare sau de achiziţionarea unor articole din magazine.

Cele mai apropiate magazine partenere PayPoint pot fi identificate pe site-ul companiei, la adresa www.paypoint.com/romania, secțiunea „Localizare comerciant”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here