VIDEO: Poiana Cristei a câștigat premiul întâi la Bursa Proiectelor Școlare – Premium Porc

0
708

Echipa Poiana Pitorească de la Școala Poiana Cristei a câștigat premiul întâi la cea de a VII-a ediție a „Bursei Proiectelor Școlare” organizate de Premium Porc. Evenimentul din acest an a fost organizat sub sloganul ”Descoperă Vrancea”, fiiind o provocare adresată elevilor de gimnaziu din județ de a realiza un video care să surprindă imagini descriptive din localitatea/regiunea în care locuiesc. Toate filmulețele realizate de cele 12 echipe înscrise în concurs au fost postate pe paginile de facebook și Youtube ale Premium Porc. Sâmbătă, la Sala Polivalentă din municipiul Focșani, a avut loc competiția publică ”Descoperă Vrancea”, unde fiecare echipă și-a prezentat proiectul și au avut câte un mic moment artistic.

Premiul cel mare este în valoare de 17.500 euro și se poate materializa într-un laborator IT complet echipat, un teren de sport sau un laborator de științele naturii. De asemenea, fiecare elev al echipei care a câștigat marele premiu de 17.500 euro primește un laptop cadou. Același premiu îl primește și profesorul coordonator. Elevii echipei clasate pe locul II primesc câte o tabletă, iar membrii echipei de pe locul III câte un smartphone.

Premium Porc este un grup de companii înființat în 2006 cu activitate integrată în agribusiness și cu o experiență vastă în administrarea fermelor de porcine în sistem intensiv, folosind tehnologie și genetica daneză. În urmă cu șapte ani, Premium Porc a decis să se implice în proiectele de CSR în zonele unde operează, cu precădere în proiecte care țin de educație. În cadrul ”Bursei Proiectelor Școlare”, Premium Porc Group a reușit dotarea unui număr de 4 școli din Județul Vrancea cu laboratoare IT. De asemenea, fiecare sală de clasă desemnată pentru laboratorul IT a fost renovată fiind schimbate rețelele electrice, tâmplăria, pardoselile etc. În cadrul Galei Romanian CSR Awards 2016, grupul de companii Premium Porc a obținut mențiune, la secțiunea educație, cu proiectul Bursa Proiectelor Școlare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here