Tânăr din Mera depistat în mașină cu substanțe suspecte de a avea efect psihoactiv

0
3843

La data de 07.12.2019, ora 00.00, polițiștii Secției de Polițe Rurală Odobești, cu ocazia activităților specifice desfășurate pe raza comunei Mera, au depistat un tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna Mera, în timp ce se afla staționat în interiorul unui autoturism, pe un teren viran, din imediata vecinătate a râului Milcov, pe partea stângă a D.N. 2M, pe sensul de mers Broșteni-Reghiu.
În urma efectuării controlului corporal al tânărului cât și al autoturismului, în buzunarul portierei stânga față a fost găsit un tub de gume, în care se aflau trei plicuri din material plastic, cu resturi de origine vegetală, de culoare verde-maron, cu miros înțepător. Tot în buzunarul portierei stânga față a mai fost găsită o cutie în care erau foițe pentru rulat țigarete.
În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzută de art. 16 din Legea nr. 194/2011 privind combaterea operaţiunilor cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, altele decât cele prevăzute de acte normative în vigoare.

Comunicat IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here