GALERIE FOTO: Volei – Fetele Focșaniului încheie anul cu victorie!

0
284

* CSM Focșani 2007 – CSM Unic Piatra Neamț 3-2 (22-25, 17-25, 25-20, 25-13, 15-13)

Formații

CSM Focșani 2007: Ana Maria Vilău, Camelia Vasile, Delia Botea, Delia Budeanu, Camelia Lăzăroiu, Teodora Sabloschi, Alessia Sima, Cătălina Ciubotaru, Florina Pralea, Maria Paizan, Bianca Andronache, Miruna Pușcă.

CSM Unic Piatra Neamț: Cosmina Rusu, Iulia Toma, Carmina Bordea, Magdalena Calmîș, Yasmina Inimosu, Elena Olariu, Sorana Gafu, Bianca Irimia, Gabriela Stan, Ana Coroi, Bianca Roșu, Andreea Tabarcea.

Voleibalistele de divizie A 2 ale Focșaniului au încheiat cu victorie jocurile programate în 2019! Sâmbătă, 7 decembrie, în Sala Liceului cu Program Sportiv, CSM 2007 a întrecut cu 3-2 (22-25, 17-25, 25-20, 25-13, 15-13) pe CSM Unic Piatra Neamț. Partida a fost altfel decât se așteptau susținătorii gazdelor! Era de dorit un joc fără probleme pentru voleibalistele antrenate de Romina Coman, dar pe teren lucrurile au fost suficient de complicate pentru ele. Focșănencele au avut o prestație foarte slabă în prima parte a setului dintâi în care au fost conduse de la început până la sfârșit, cea mai mare diferență fiind de opt puncte, 16-24. În acel moment, cu perspectiva certă că vor pierde setul, și-au dat drumul la joc, au recuperat până la 22-24, însă oaspetele au reușit punctul câștigător și au făcut 22-25!

Al doilea set a avut o curgere asemănătoare, de la 12-20, cele două formații au punctat egal până la final de set care s-a încheiat cu 17-25! Setul al treilea a început cu voleibalistele de la Piatra Neamț la conducere, dar la diferențe mici. După egalitatea de la 13, fetele Focșaniului au luat un avans pe care nu l-au mai cedat până la final: 25-20. Oaspetele, toate, junioare, au părut debusolate după ce au pierdut un set în care până la jumătate fuseseră mai bune și CSM 2007 a făcut repede 25-13. Setul decisiv a mers din avantaj gazde în egalitate, ultima la 13, când focșănencele au punctat decisiv de două ori la rând și și-au adjudecat meciul cu 3-2! A fost o victorie foarte muncită în fața unei formații foarte harnice, cu o mobilitate și angajament excepționale.

Dacă ar fi răspuns cu o prestație de aceeași factură, jucătoarele gazde ar fi obținut o victorie lejeră! Au așteptat ca punctele să le vină fără muncă – în mare parte a meciului – fără concentrare, fără să apeleze la plusul de experiența competițională, la valoarea superioară, în ultimă instanță.

Cum ultima impresie contează, fetele Focșaniului merită felicitate pentru modul în care au întors rezultatul și au câștigat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here