“Dăruiește-i copilărie, citește-i scrisoarea!” – Victor vrea o mașinuță și o pungă de bomboane – Scrisoarea nr. 11

0
778

Dragă Moș Crăciun, Victor s-a născut într-o familie care nu avea nici măcar un acoperiș deasupra capului… Familia lui Victor ne-a cerut ajutorul în primăvara acestui an, atunci când străbunica lui i-a dat afară din casă. Tatăl lui Victor are scolioză, mama lui este dintr-o familie cu 6 copii, mama ei a murit de cancer, tatăl trăiește, însă îi este foarte greu să se descurce, muncește ca cioban. Victor nu a cunoscut nicicând dragostea bunicilor, nu știe cum este să fii răsfățat, să fii luat în brate sau să-ți spună povești la gura sobei. Am reușit să le luăm o casă, însă nevoile lor sunt multe, au încă nevoie de o sobă, de un șifonier, de o masă, de multe și nu în ultimul rând de copilărie.

Iată rândurile așternute de Victor cu ajutorul mamei lui:

“Dragă Moș Crăciun,

Eu sunt Victor și îmi doresc să îmi aduci o mașinuță și o pungă de bomboane!

Te aștept! Cu drag, Victor!”

Intră pe pagina de Facebook a Asociației Hope and Love for Life – http://www.facebook.com/hopeandloveforlife/, trimite-ne un mesaj și îți vom da toate detaliile de care ai nevoie pentru a-l ajuta.

Monitorul de Vrancea și Asociația Hope and Love for Life reiau campania “Dăruiește-i copilărie, citește-i scrisoarea!”, inițiată anul trecut, pentru a aduce bucurie și speranță copiilor aflați în nevoie. Fii tu Moș Crăciun pentru un copil nevoiaș!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here