ULTIMA ORĂ! Şcoala Gimnazială Păuneşti în doliu: profesoara Mihaela Frangolea, directorul titular al şcolii, a murit

0
8866

Directorul titular al Școlii Gimnaziale Păunești, Mihaela Frangolea s-a stins din viață astăzi (sâmbătă nr) la Spitalul Municipal Adjud. Profesoara de chimie a pierdut lupta cu viața la doar 51 de ani, lăsând în urmă multă suferință și tristețe în sufletele celor dragi. Directorul Augustin Apătăchioae, a transmis un mesaj de condoleanțe din partea colectivului, regretând amarnic pierderea unei colege iubită și respectată de elevi, devotată meseriei de cadru didactic și foarte apreciată de întreg colectivul didactic pentru profesionalismul de care a dat dovadă . „În viaţa unei şcoli, ca şi în cea a unei familii, sunt momente fericite şi momente triste. Astăzi este un moment trist în care suntem nevoiţi să vorbim, despre un om devotat şcolii, la timpul trecut: doamna Mihaela Frangolea, profesoară de chimie şi director titular, ne-a părăsit. În jurul prânzului, la Spitalul Municipal Adjud, inima a încetat să mai bată într-un corp slăbit de o boală care, deşi se poate trata în multe cazuri, în cazul colegei noastre, s-a dovedit mai puternică. Este o veste care a produs multă durere în sufletul familiei, în primul rând, dar şi în rândul colegilor de la două şcoli: Colegiul Tehnic „Gheorghe Balș” din Adjud”, unde şi-a început cariera didactică în 1993 şi Şcoala Păuneşti, unde doamna profesoară a ajuns în anul 1997 şi unde şi-a desăvârşit cariera ajungând până la cea mai mare funcţie, aceea de director din 9 ianuarie 2017. Corpul profesoral, elevii Şcolii Păuneşti şi membrii comunităţii locale, care au cunoscut-o şi apreciat-o pentru toată activitatea sa, transmit condoleanţe familiei şi regretă dispariţia unui dascăl şi om deosebit. Dumnezeu să o ierte!“ a transmis Augustin Apătăchioae.
„Drum lin către îngeri, suflet bun! Ai lăsat în urmă un gol, pe care nimeni, niciodată nu îl va umple! Să îți lumineze Dumnezeu calea și să te ducă acolo unde meriți…alături de El! Putere familiei, care este greu încercată, iar vouă, Vasile și Bogdan, tărie să rezistați și putere să mergeți mai departe. Mihaela va fi prezentă mereu în viața voastră prin amintiri! Dumnezeu sa o ierte!“ este unul din mesajele postate pe pagina de socializare a Mihaelei Frangolea.
Trupul neînsuflețit al Mihaelei Frangolea va fi depus la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” / „Sf. sfinţit Mucenic Ciprian” din Adjud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here