GALERIE FOTO: Handbal, Liga Națională – Campionii nu au defilat la Focșani!

0
111

* CSM Focșani 2007 – Dinamo București 29-33 (14-15)

Formații

CSM Focșani 2007: Marocio, Cloșcă – Pătru – 3 goluri, Cozorici, Popovici, Miroiu – 7, Țuțu – 5, Hrimiuc – 1, Mocanu – 3, Rață – 5, Nuțu, Marijanac – 1, Eros, Gramatic, Sladic – 4, Mănescu.

Dinamo București: Heidarirad, Misaoui, Vujic – 1, Bannour – 4, Savenco, Asoltanei – 3, Hossu, Negru – 6, Gavriloaia – 3, Zulfic, Kuduz, Campos – 9, Jamali – 1, Lazăr, Mousavi – 1, Mamdouh – 4.

Dinamo București a câștigat meciul din ultima etapă a turului ediției de campionat 2019 – 2020 pe care l-a disputat în Sala Polivalentă în compania CSM Focșani 2007 joi, 5 decembrie. Victoria era previzibilă, dacă se are în vedere forma arătată de dinamoviști în jocurile din Liga Națională și Liga Campionilor, ca și dimensiunea înfrângerii suferite oaspeți în urmă cu câteva zile la Turda. Dar în Sala Polivalentă pentru ei nu a fost o defilare, ci un meci de muncă, în care au folosit formulele de echipă cele mai puternice pentru a câștiga! Ceea ce a reprezentat un semn de respect de sine al campionilor și de respect pentru adversari, care au avut în cea mai mare parte a timpului de joc o prestație la cel mai bun nivel al lor. Focșănenii nu au obținut victoria pentru că au avut câteva erori de transmitere a mingii din care oaspeții au scos goluri foarte importante. Dar și pentru că Nantes Campos a fost imperial, de neoprit, și a înscris 9 goluri, unele, în momente decisive!

Partida a mers în echilibru în toată prima repriză ca și la începutul celei de-a doua, după care focșănenii s-au deprins la 2,3,4 și 5 goluri printr-un joc impresionant. Era minutul 38, dar sprintul le-a sufocat pe gazde – ori le-a indus teama de a câștiga! Cert este că au început erorile în jocul lor și, în consecință, Dinamo a egalat la 23, în interval de șase minute! CSM 2007 a revenit la conducere, 24-23, 25-24, oaspeții au înscris de două ori și a fost 25-26, apoi 26-26 în minutul 51. A fost ultima egalitate pentru că Dinamo a marcat de trei ori la rând, a înscris Țuțu pentru 27-29, au urmat alte trei goluri ale oaspeților, Rață a făcut 28-32 iar Pătru a marcat ultimul gol al meciului prin șutul din ultima secundă de joc. CSM Focșani 2007 putea obține mai mult de la meciul de joi seara, însă în decembrie 2019 Dinamo este o echipă ajunsă la un nivel handbalistic de înalt nivel și doar o evoluție fără vreo greșeală putea să le aducă focșănenilor acel mai mult!

CSM 2007 a terminat meciul fără accidentări, ceea ce este foarte bine în perspectiva meciului din Cupa României pe care îl va disputa duminică, 8 decembrie, de la ora 15:30, în Cupa României, cu Potaissa Turda. Jocul va fi în Sala Polivalentă și va fi transmis în direct de TVR 1. Vor arbitra Adrian Georgescu și Mihai Moldoveanu iar observarea va fi asigurată de Marian Mărgărit, din Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here