Bărbatul care și-a ÎNJUNGHIAT un consătean, trimis în judecată

0
160

Bărbatul de 57 de ani din comuna Nereju, care în luna noiembrie a acestui an a fost la un pas de a-și omorâ un cosătean, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor. El este acuzat că la data de 8 noiembrie a.c., în jurul orei 18.30, în urma unui conflict spontan în cadrul căruia persoana vătămată i-a adresat injurii și l-a lovit cu o scândură în zona brațului drept, i-a aplicat acesteia o lovitură de cuțit în zona abdominală în urma căreia a suferit un traumatism abdominal acut deschis, leziune ce a necesitat 25-30 de zile de îngrijiri medicale.

Din anchetă a rezultat că în seara zilei de 8 noiembrie, în jurul orei 18.30, persoana vătămată se afla la un bar din localitate unde consuma alcool. În acelaşi loc se aflau şi fiul vitreg al inculpatului, dar şi un nepot al acestuia. Pentru că persoana vătămată era băută bine, proprietarul barului a refuzat să-i mai vândă alcool, situaţie care a deranjat-o pe aceasta şi a început să facă scandal. De supărare, victima s-a şi dezbrăcat de o parte din hainele cu care era îmbrăcată şi a rămas la bustul gol. În momentul în care i-a văzut pe fiul vitreg şi pe nepotul inculpatului, victima a început să le adreseze acestora injurii şi să le spună că nu îi este frică de ei.

În timp ce victima făcea scandal, în stradă şi-a făcut apariţia şi inculpatul care locuieşte aproape de barul cu pricina. Acesta avea asupra sa un cuţit pe care nu îl purta la vedere, ci pe sub haine. Inculpatul a început să se certe cu persoana vătămată, spunându-i acesteia din urmă că “o va face el”, după care şi-a ridicat hainele şi a scos de la pantaloni cuţitul şi s-a îndreptat către persoana vătămată cu intenţia de a o lovi. În timp ce inculpatul se îndrepta către persoana vătămată cu cuţitul, victima discuta cu fiul vitreg şi nepotul inculpatului. Un martor a încercat să-l oprească pe inculpat dar nu a reuşit, iar acesta din urmă l-a înjurat. Între timp, partea vătămată a văzut că inculpatul are asupra lui un cuţit aşa că a rupt şi el o scândură dintr-un gard, cu intenţia de a-l lovi. În acel moment inculpatul s-a ferit, iar victima a fost înjunghiată în abdomen. După incident, persoana vătămată a vrut să plece de la faţa locului dar la scurt timp s-a prăbuşit la pământ inconştientă. Astfel, martorii au sunat la 112, iar la faţa locului au ajuns poliţia şi ambulanţa.

Bărbatul trimis în judecată a fost arestat preventiv, urmând ca măsura să îi fie verificată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here