GALERIE FOTO: Biblioteca aduce magia sărbătorilor de iarnă!

0
95

Joi, 5 decembrie 2019, Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea, în parteneriat cu Centrul Școlar Pentru Educaţie Incluzivă „Elena Doamna” din Focșani, au organizat activitatea „Magia sărbătorilor” adresată copiilor din această unitate de învățământ.

Bucuroși de vizita bibliotecarilor, copiii au ascultat povestea „Păpușa de cârpă”, a îndrăgitului autor Michel Ende, din care au învățat despre valoarea de suflet a unui obiect, despre cum trebuie păstrate jucăriile și despre cum pot face mici bucurii celor din jur.

Atelierele creative care au urmat poveștii au fost o încântare pentru copiii atenți, receptivi și creativi care au confecționat felicitări cu îngerași în relief, tablouri cu aplicații festive de Crăciun și, bineînțeles, ghetuțele roșii pentru darurile lui Moș Nicolae.

Este o adevărată bucurie să putem aduce un strop din magia sărbătorilor acestor micuți. Și pentru că suntem în prag de sărbători, la finalul atelierelor toți participanții au primit daruri de Moș Nicolae.

Alături de managerul bibliotecii, Oana-Raluca Boian, în această activitate au fost implicați bibliotecari din toate secțiile bibliotecii – Daniela Atanasiu, Florentina Mihalache, Maria Cristina Olaru și Diana Rădună.

Acesta este doar începutul unei colaborări frumoase care urmează să se deruleze pe tot parcursul anului viitor.

Mulțumim cadrelor didactice și doamnei director Ioana Cherciu pentru primirea caldă și deschiderea pentru astfel de activități care sunt un real câștig pentru copiii din această unitate de învățământ, prin care ne dorim să-i aducem mai aproape de bibliotecă și lumea cărților, prin lectură și activități interactive. (Maria Olaru Cristina – coordonator Secția pentru copii și tineret „Oana Diana Renea”)

Manager ,                                                                                                 Relaţii publice

Oana-Raluca Boian                                                                                      Adrian Ţiglea

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here