Focșănean arestat pentru că fura bani din poşetele puse în coşurile de cumpărături

0
1513

Nu vă lăsaţi poşetele în căruţurile de cumpărături deoarce persoane rău intenţionate sunt peste tot. Un tânăr acuzat de comiterea a trei infracţiuni de furt a fost arestat preventiv întrucât a furat bani dintr-o farmacie, dar şi din poşetele a două persoane vătămate care se aflau la cumpărături.

«(…) admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea. Dispune arestarea preventivă a inculpatului L (…) ROBERT MIHAI, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat în formă continuată, faptă prevăzută de art. 228 alin. 1, art. 229 alin. 1 lit. b Cod penal, cu aplicarea art. 35 al. 1 Cod penal (3 acte materiale) şi art. 41 al. 1 Cod penal, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 04 decembrie 2019, ora 20.25 şi până la data de 02 ianuarie 2020, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă. În baza art. 275 alin. 3 C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare», se arată în hotărârea instanţei. Soluţia a fost deja atacată, urmând ca dosarul să ajungă pe masa judecătorilor de la Tribunalul Vrancea.

Tânărul este din Focşani şi a comis faptele la finele lunii trecute. Intr-unul din cazuri a intrat într-o farmacie şi, profitând de faptul că farmacistele nu erau la ghişeu, a sustras o sumă de bani din casă.

Apoi, în alte două cazuri, a profitat de neatenţia unor persoane aflate la cumpărături şi le-a sustras banii din poşete, sau chiar din portofelele aflate în acestea. In timp ce păgubitele erau la rafturi pentru a-şi lua produsele, el le cotrobăia prin poşetele lăsate în coşurile de cumpărături.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here