GALERIE FOTO: Un nou supermarket PACO, în centrul Focșaniului

0
3692

Singurul retailer autohton din Vrancea, Supermarket PACO, a deschis, ieri, un nou magazin în Focșani, în spațiul fostului Restaurant Central. Reţeaua Paco numără acum 14 magazine, toate pe raza județului Vrancea. Noul magazin Paco menține conceptul Black Market Concept și promite o experiență deosebită pentru clienții care îi trec pragul. Cu o suprafață de aproape 400 metri pătrați, magazinul PACO oferă o gamă diversificată de produse, dar și locuri de muncă pentru 25 de persoane. În plus, lângă magazin, pe spațiul fostei terase, a fost amenajat un mic părculeț pentru locuitorii din zonă. Directorul general al rețelei Supermarket PACO, Feliciu Paraschiv, ne-a spus că au fost montate băncuțe, coșuri de gunoi, pentru amenajarea micului spațiu de recreere.

De asemenea, PACO a finalizat lucrările de renovare la magazinul Gară, care a suferit avarii mari în urma unui incendiu. După o muncă de o lună de zile, magazinul a fost redeschis într-o prezentare de excepție, din seria nouă de magazine Paco Black Market Concept.

Supermarket PACO a rămas singura companie, cu capital românesc, în retail-ul din Vrancea. Societatea a crescut constant în ultimii ani, iar toate investițiile au fost făcute din profit și din credite bancare. Anul 2018 a fost unul bun pentru rețea, fiind anul în care cifra de afaceri a depășit 20 milioane euro, respectiv 96 milioane lei, cu un profit de 939 mii lei. Adică o creștere cu 12 milioane lei a cifrei de afaceri, comparativ cu anul 2017. Mai mult, numărul mediu de salariați a ajuns la 337 persoane, de la 257 angajați în 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here