Filiala de Cruce Roșie Vrancea și cei doi Moși de poveste, în Campania „Dăruiește bucurie!”

0
135

Campania Dăruiește bucurie! Ediția a IVa : “Doi Moși de poveste” 2019

Perioada: 01 – 20 decembrie 2019

Scopul campaniei:

Colectă de fonduri, bani și/sau produse, pentru a fi distribuite cu ocazia zilei de 6 decembrie 2019, Sf. Nicolae și a Sărbătorilor de Craciun pentru minim 500 de familii cu copii defavorizate din comunitațile urbane și rurale ale județului Vrancea.

Beneficiari : 500 de familii, 1000 de copii.

Pentru campania „Doi Moși de poveste” puteți dona :

1. Produse alimentare neperisabile : alimente de bază, dulciuri, produse panificație, patiserie, băuturi răcoritoare

2. Fructe de sezon, în apropierea datelor de distribuție (Moș Nicolae – 6 decembrie , Craciun – 20 decembrie)

3. Jucării, îmbracăminte (noi ) ;

4. Produse de igienă personală (săpun, șampon, consumabile de igienă) și detergenți

5. Bani, având ca destinație Campania Dăruiește bucurie! Ediția a IVa : “Doi Moși de poveste” 2019

Luna decembrie este luna în care fiecare redevenim copiii de altădată. Este luna în care ne bucurăm de sărbători, de colinde, de daruri, oferind bucurie celor dragi. Mai sunt puține zile până când Moș Nicolae si Moș Crăciun vor poposi în casele tuturor famillilor.

Moș Nicolae și Moș Crăciun se pregătesc pentru cea mai asteptată perioadă din an de către toți copiii, dar și de către adulții care în această lună reușesc să se întoarcă în copilărie.

Cei doi moși sunt multumiți de activitatea din anii trecuți a spiridușilor – voluntari ai Filialei de Cruce Roșie Vrancea, așa că în urmatoarele zile doresc ca sacii lor să fie căt mai dolofani, și-i invită pe toți cei care simt un imbold de generozitate și altruism să li se alăture și să dăruiască bucurie, din toată inima. Sacii deja au fost aduși la Filiala de Cruce Roșie Vrancea din Str. Dimitrie Cantemir nr. 5, și asteaptă să fie umpluți apoi impărțiți de spiriduși în ghetuțe și sub crenguțele brazilor de Crăciun.

Crucea Roșie știe că în spatele celor Doi moși de poveste stau sute, mii de oameni care dăruiesc bucurie copiilor, împlinind dorințe mari și mici, care altfel ar rămane fără răspuns. Vă mulțumim și vă așteptăm la sediul Crucii Roșii din Focșani! Filiala de Cruce Roșie Vrancea – Tel. 0237/206960

Comunicat de presă Filiala de Cruce Roșie Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here