Fetiţă lovită la şcoală de tatăl unei colege cu care a avut un conflict

0
2440

Un bărbat din Mărăşeşti este cercetat de poliţişti după ce a încercat să “pună la punct” o fetiţă de 11 ani cu care fiica sa a avut un conflict. Totul s-a petrecut la o unitate de învăţământ din oraş, iar cea care a cerut sprijinul poliţiei a fost mama copilei lovite de bărbatul “înţelept”.
Incidentul a avut loc miercuri, sesizarea la poliţie fiind făcută în jurul orei 15.30. Mama fetiţei lovite a relatat faptul că are unele neîntelegeri cu părinţii unui alt copil şi a solicitat sprijinul unui echipaj de poliţie. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au stabilit in urma discuţiilor purtate cu reclamanta şi reclamaţii, că între copiii lor a existat un conflict, în timp ce se aflau în sala de clasă, iar tatăl uneia dintre fete a considerat că trebuie să-şi facă dreptate singur şi a lovit-o pe cealaltă. Acum el este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.
Informaţia cu privire la incidentul de la şcoala din Mărăşeşti ne-a fost confirmat de purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, inspector principal Cătălina Murariu. “La data de 04.12.2019, ora 15.30, Poliţia Oraşului Mărăşeşti a fost sesizată prin apel SNUAU 112 de către o femeie, din oraşul Mărăşeşti, cu privire la faptul că are unele neînţelegeri cu părinţii unei fete, la o şcoală din oraş.
Cu ocazia deplasării la fata locului, a fost identificată apelanta, iar din verificările efectuate a rezultat faptul că fiica acesteia, în vârstă de 11 ani, ar fi fost lovită de către tatăl unei colege de şcoală, în urma unui conflict ce avusese loc în acea zi, in clasă, între cele două minore. In cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infractiunii de lovire sau alte violenţe, a explicat inspector principal Murariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here