Caravana roboților „BrickBot”

0
290

Asociația Uniriștii prin proiectul Caravana roboților „BrickBot”, organizează în perioada 8 noiembrie-9decembrie 2019, o expoziție itinerantă urmată de lecții practice cu tema programarea și utilizarea roboților în licee și școli gimnaziale din județul Vrancea.

În această perioadă, vom merge în școli din Garoafa, Urechești, Vidra, Panciu, Odobești, Mărășești, Bolotești, Vînători, Adjud și Focșani, având ca scop dezvoltarea competențelor digitale în școli.

Ca obiectiv, ne propunem ca în cele 10 școli țintă elevii să capete abilități minime de programare a dispozitivelor, pentru ca apoi să poată dezvolta activități de profil în școala lor. Alături de acești elevi vor lucra și cadre didactice, în activități extracurriculare.

Proiect finanțat de Consiliul Județean Vrancea prin Programul anual pentru acordarea de finanțări nerambursabile alocate de la bugetul local al județului Vrancea, pe anul 2019, pentru activități de educație-tineret, ocuparea forței de muncă și antreprenoriat, activități de voluntariat, sport, sanatate si mediu în condițiile prevăzute de Legea nr. 350/2005

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here