GALERIE FOTO: Gimnastică – Ana Maria-Bărbosu, patru medalii la ”Top Gym”, în Belgia, la Charleroi!

0
244

Sportiva de la Focșani, după argintul la individual compus, a mai obținut o medalie de argint la sol și două de bronz, la paralele și bârnă.

Top Gym”, turneul internațional de gimnastică din Belgia, de la Charleroi, din 30 noiembrie și 1 decembrie, s-a încheiat cu un succes remarcabil pentru Ana-Maria Bărbosu, sportiva care a fost lansată spre marea performanță de la CSS Focșani de profesorii Daniela Trandafir și Cezar Stoica și care a reprezentat România împreună cu colega ei din programul ”Țară, țară, vrem campioane”, Maria Ceplinschi, însoțite de antrenorul Lucian Sandu și arbitra Angela Cacoveanu: a obținut patru medalii din cinci posibile! După ce, în prima zi, terminase cu medalie de argint pentru locul al doilea la individual compus, Ana-Maria Bărbosu a mai câștigat trei medalii la aparate: una de argint, la sol și două de bronz, la paralele și bârnă.

La sol, clasamentul primelor 3 a fost: 1. Vladislava Urasova – Rusia, cu 14.250; 2. Ana-Maria Bărbosu, cu 13.700; 3. Lilou Besson – Franța – 13.050.

La bârnă, Ana-Maria, care a fost notată cu 12.350, a fost devansată de Elena Gherasimova, din Rusia, cu 13.200 și Djenna Laroui, din Franța, cu 12.400.

La paralele, Ana-Maria Bărbosu a avut 12.900, primele două clasate fiind Vladislava Urazova, din Rusia, cu 14.550 și Jutta Vekest, din Belgia, cu 13.150.

România a obținut medalie, de argint, și la al patrulea aparat, sărituri, unde Maria Ceplinschi a fost a doua, cu 13.975.

Cele două gimnaste din Rusia, Vladislava Urasova și Elena Gerasimova, sunt campioane mondiale de junioare în acest an iar Ana-Maria Bărbosu, ca și Maria Ceplinschi, au vârsta mai mică! Iar la individual compus, Ana-Maria s-a clasat a doua între Urasova și Gerasimova, confirmându-și marile calități, talentul, valoarea. Și oferind prin prestații optimism pentru viitorul gimnaticii românești, ca și colegele ei de program între care se află un alt talent al gimnasticii românești, Iulia Florentina Trestianu, tot de la Focșani, unde a fost pregătită de aceiași profesori antrenori Daniela Trandafir și Cezar Stoica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here