GALERIE FOTO: Proiect de şi pentru tineret organizat de Centrul de Tineret Focşani

0
109

”Tinerii între teorie și practică”

În cadrul proiectului de tineret „Tinerii între teorie și practică” organizat de Centrul de Tineret Focșani, în data de 23 noiembrie 2019 a avut loc activitatea “Magia tinereții“, la care au participat 21 de tineri de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului din Odobești, coordonați de doamna Mihaela Paraschivescu.

Prin această activitate ne-am propus facilitarea dezvoltării personale și sociale a tinerilor, în acest sens invitând în mijlocul nostru pe domnul Gabi Nedelcu – life and executive coach, președintele Asociației Centrului de Voluntariat Vrancea, alături de un alt invitat special, tânărul magician Cosmin Perișan. El s-a aflat printre tineri nu ca sa le dea o lecție despre magie, ci ca să le faciliteze o întâlnire cu limitele propriei minți, cu care a învățat să se joace elegant, pentru a ne crea o experiență de neuitat.

Trucurile cu cărțile de joc sunt atât de spectaculoase și totuși atât de simple. Cu toate acestea, tânărul magician Cosmin Perișan a reușit să ne surprindă, să ne uimească și să ne lasa cu gura căscată, aceste trucuri cu cărţile de joc fascinându-ne tocmai pentru că de multe ori ne intrigă şi ne fac să ne punem întrebarea “Cum este posibil aşa ceva?”. Ei sunt magicienii, oamenii care se joacă cu iluziile și cu percepția pe care o avem asupra realității. În spatele trucurile de magie stă multă imaginaţie, la fel de multă îndemânare și multă pasiune.

Pe lângă magia de care au avut parte, tinerii au discutat cu invitații noștri speciali și despre ce le-ar plăcea să facă în viitor, despre hobby-urile lor, înțelegând că numai dacă faci ceea ce-ți place, vei avea satisfacții în activitatea pe care o vei practica. Tinerii i-au indrăgit pe cei doi invitați de la activitatea “Magia tinereții“, Gabi Nedelcu si Cosmin Perișan și și-au exprimat dorința de a se mai întâlni cu ei și la alte activități viitoare.

Mulțumim din suflet celor care ne-au spijinit în organizarea și desfășurarea acestei frumoase activități din cadrul proiectului de tineret „Tinerii între teorie și practică”, Green Garden Odobesti care ne-a pus la dispoziție o locație minunată, mai aproape de grupul de participanți și Avicola Focsani care a oferit un prânz cald celor 21 de tineri de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului din Odobești și coordonatorilor acestora.

Mulțumim, de asemenea, tinerilor participanți, coordonatorilor din cadrul D.G.A.S.P.C. Vrancea, precum și invitaților speciali Gabi Nedelcu si Cosmin Perișan pentru participarea și implicarea în acest proiect de tineret.

Director Executiv, Daniel Gongu

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here