ULTIMA ORĂ! 33 de polițiști noi la IPJ Vrancea

0
5999

 

O NOUĂ PROMOŢIE DE AGENŢI DE POLIŢIE ÎNCEPE ACTIVITATEA LA INSPECTORATUL DE POLIȚIE JUDEȚEAN VRANCEA

33 de agenţi de poliţie, proaspăt absolvenţi ai Şcolilor de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina și „Septimiu Mureșan”Cluj Napoca, şi-au început activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea.

Ieri, 2 decembrie a.c., la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea, 33 de absolvenţi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, promoţia noiembrie – 2019, 17 băieţi şi 16 fete, au avut o nouă zi plină de emoţii, odată cu parcurgerea procedurii de repartizare pe funcţii.

Repartizarea s-a efectuat în ordinea mediilor de absolvire, pe funcţiile vacante existente, avându-se în vedere situaţia operativă înregistrată, pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţeanului.

Treizeci și unu de agenți de poliție au fost repartizaţi în structurile de ordine publică, iar doi la criminalistică. Dintre cei 31 de agenţi repartizaţi în structurile de ordine publică, 2 au fost repartizaţi în mediul urban iar restul în mediul rural.

Timp de 6 luni, cei mai tineri poliţişti se vor afla în tutelă profesională şi vor beneficia de sprijinul colegilor cu experienţă, fiind implicaţi în rezolvarea problemelor comunităţii în mijlocul căreia îşi vor desfăşura activitatea.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea le urează succes în activitatea profesională, putere de muncă, asigurându-i de un real sprijin, pentru a-şi putea îndeplini în mod corespunzător atribuţiile ce le revin.

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 3 decembrie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here