Baschet U 18 – CSM 2007 LPS Focșani a intrat între primele 12 echipe ale României!

0
58

În turneul de la Oradea, focșănenii au câștigat jocurile cu constănțenii de la CSS Nr. 1 Athletic și ploieștenii de la Sevlar și au fost întrecuți de orădenii de la LPS Bihorul CSM

Echipa de baschet U 18 a CSM 2007 LPS Focșani a reușit, din primul an în acesată categorie de vârstă, performanța de a promova, în faza semifinală a Campionatului Național. Ceea ce înseamnă accederea între primele 12 echipe din țară la U 18 după ce terminaseră U 16, în primăvară, pe locul al patrulea!

În turneul al doilea turneu al fazei de doua de calificare, care a avut loc la Oradea, sâmbătă, 30 noiembrie și duminică, 1 decembrie, tinerii baschetbaliști antrenați de profesorii Petruț Mihai și Florin Munteanu au câștigat cu 88-63 meciul cu CSS Nr. 1 Athletic Constanța și cu 75-70 pe cel cu Sevlar Ploiești și au fost întrecuți de formația gazdă, LPS Bihorul CSM Oradea, cu 64-48. Pentru calificarea între primele 12 formații din România la U 18, focșănenilor le era suficientă o victorie îu turneu. Însă, așa cum mi-a declarat profesorul Petruț Mihai, elevii săi au dorit să confirme prin joc și rezultate prestația foarte bună din turneul de la Focșani la care au participat aceleași patru formații.

Meciurile din faza semifinală se vor disputa în etape săptămânale tur-retur, echipele fiind repartizate în două grupe de câte șase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here