ULTIMA ORĂ! FOTO! Microbuz cu sportivi implicat într-un eveniment rutier pe DN2D

0
13665

Un microbuz plin cu sportivi a fost implicat în urmă cu puțin timp, într-un eveniment rutier pe DN 2D, la limita cu județul Covasna. Din primele informații, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de mers și a ieșit în afara părții carosabile. Copiii au vârste cuprinse între 16 și 18 ani si niciunul dintre ei nu este rănit. Până la remedierea situației ei vor fi transportați la Primăria Tulnici, după cum ne-au spus surse oficiale. Cel mai probabil evenimentul rutier s-a produs și din cauza vremii întrucât în zona de munte a județului ninge, iar pe carosabil este un strat consistent de zăpadă

fotografii – ISU Vrancea

UPDATE !  (ISU Vrancea) : Forțe și mijloace din cadrul ISU Vrancea și ISU Covasna cu un efectiv de șapte echipaje intervin în comuna Tulnici, unde un microbuz a ieșit în afara părții carosabile pe DN2 D, între localitățile Ojdula/CV și Tulnici/VN. În microbuz se aflau 15 copii (vârste cuprinse între 16-17 ani). Din primele informații nu sunt persoane încarcerate sau rănite. Forțele de intervenție vor acționa pentru scoaterea microbuzului din zăpadă. Copiii au fost preluați cu însoțitorii de un microbuz din comuna Tulnici și adăpostiți la o pensiune din zonă.

UPDATE2 ! Tinerii sunt din județul Buzău și veneau de la un cantonament din Miercurea Ciuc. Conducătorul auto a pierdut controlul direcției de mers din cauza condițiilor meteo, drumul fiind acoperit cu polei. (IPJ Vrancea)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here