GALERIE FOTO: Geanina Bratu are nevoie de ajutorul nostru! Cancerul s-a extins aproape în tot corpul!

0
25937

Ionelia Geanina Bratu are 22 de ani și de aproximativ 3 ani se luptă cu o boală cumplită… cancerul. În urma unor investigații, Geanina a fost diagnosticată cu CANCER DE RINOFARINGE STADIUL IV METASTAZAT LA VERTEBRA L2, între timp situația ei s-a agravat, iar cumplita boală i-a răspus aproape întregul corp: umeri, mâini, vertebre și picioare, ba mai mult i-au fost decoperiți niște noduli și la plămâni. Viața ei este acum în mâna noastră, a tuturor celor care au posibilitatea de a dona bani. Fiecare ban o ajută pe Geanina să ajungă mai aproape de visul ei, acela de a trăi.

DISPERARE!

Este cumplit să știi că pui capul pe pernă dar nu ai siguranța că o să mai vezi răsăritul soarelui de a doua zi. Pune-te o secundă în locul unei tinere de 22 de ani care nu știe sigur dacă va mai putea sufla în lumânările de pe tortul celei de-a 23-a aniversare. Ce simți?! Durere, disperare, incertitudine, frică??? Geanina este un suflet care cere ajutorul, cere o șansă la viață… și nu numai lui Dumnezeu, prin rugăciune, ci și nouă. Tânăra a fost diagnosticată în 2017 cu o tumoră malignă de rinofaringe (un cancer agresiv în stagiul III). Ulterior, după mai multe investigații în țară și străinătate, diagnosticul a fost de cancer la rinofaringe, stadiul IV, metastază la vertebra L2. Anul acesta starea ei de sănătate s-a agravat, cancerul afectându-i mare parte din corp. În pofida tuturor acestor probleme, Geanina reușește să ducă boala pe picioare și cu zâmbetul pe buze, deși uneori durerile sunt cumplite, mai cuplite poate decât 100 de kilograme care apasă pieptul unei furnici… CUMPLIT. Un prieten de-al Geaninei ne-a cerut ajutorul prin intermediul unui mesaj: „Numele meu este Marius Mocanu și, cu toată credința, vă scriu aceste rânduri pentru prietena mea de doar 22 de ani, Geanina Bratu, care se luptă de 3 ani de zile cu un cancer crunt și care a mai beneficiat de sprijinul dumneavoastră și în trecut. Geanina se luptă cu această boală cu un optimism debordant, venit parcă dincolo de această lume. Din păcate, în astfel de situații, atitudinea nu este decât o foarte mică parte dintr-un puzzle care de 3 ani de zile refuză să se lase descifrat. Pentru o sanșă la viață, Geanina are în continuare nevoie de un tratament costisitor în afara țării pe care, ca orice persoană de condiție medie, nu își permite să-l suporte doar din fonduri personale. De aceea, facem un apel disperat către dumneavoastră pentru a ne sprijini și de această dată cu mediatizarea cazului astfel încât să putem strânge fondurile necesare pentru ca Geanina să poată urma acest tratament.

Aseară am aflat că starea mea s-a agravat

Doamne, fă o minune cu noi, cei de pe pământ… ajută-ne tu să vedem dincolo de problemele noastre mărunte și deschide-ne inimile față de cei aflați în sufeință. În mai puțin de o lună va veni Crăciunul, însă pentru Geanina Bratu Crăciunul este în fiecare zi, în fiecare zi în care s-a trezit, și a văzut lumina soarelui. De trei ani luptă cu cancerul. „Am aflat de afecțiunea asta în urmă cu aproximativ 3 ani, am fost diagnosticată cu un cancer de rinofaringe în stadiul III, mi s-a spus că este o formă destul de rapidă, am făcut tratamente în România cu radioterapie și chimioterapie, ulterior aveam dureri foarte mari de spate iar medicii nu-mi găseau sursa durerii. Mi s-a spus în cele din urmă că nu mai au ce să-mi facă aici așa că am decis să plec în Turcia, la o clinică. Acolo am făcut o scanare pe tot corpul iar rezultatul a fost că am metastază la coloană, la vertebra L2, deja aveam un cancer de rinofaringe cu metastaze în stadiul IV. Am făcut tratament în Turcia, 6 ședințe de chimioterapie cu 3 substanțe care a fost destul de agresiv. Între timp am aflat că mi-a dispărut tumora primară de la rinofaringe, datorită atât tratamentelor de aici, cât și a celor din Turcia. Nu s-au rezolvat probmelele cu vertebra, așa că am început să apelez la alte clinici, mi s-a propus o operație dar erau riscuri foarte mari de scoatere a vertebrei. Mă simțeam din ce în ce mai rău și am început să fac noi investigații, am descoperit că au apărut noi metastaze osoase fiind afectate încâ 5 vertebre, în total 6 vertebre la coloană, a fost afectat și piciorul drept, bazinul osos și au apărut și 3 metastaze hepatice la ficat. Aseară am primit rezultatul unei scanări și am început să caut o soluție pentru situația de acum, am primit niște propuneri, dar situația de aseară este și mai complexă, a reapărut problema la rinofaringe, a mai apărut la niște coaste, piciorul stâng afectat, mâna dreaptă, ambii umeri, adică s-a extins total, și mi s-au mai desoperit și niște noduli la plămâni, a spus Geanina Bratu.

Viața unui om costă 30.000 de euro, poate chiar mai mult

Geanina a început să caute soluții la diferite clinici din străinătate, așa a aflat de o clinică din Turcia unde costul unei singure ședințe se ridică la 5.500 de euro, iar medicii de acolo i-au spus că, pentru început, ar fi nevoie de 4 astfel de proceduri medicale, urmând ca apoi să facă un alt set de investigații și să urmeze alte tratamente. Tânăra spune că inițial era vorba de 30.000 de euro, costurile pot crește însă deoarece starea ei de sănătate s-a agravat, cancerul s-a extins în tot corpul, și i-au fost afectați și plămânii. Deși îi este greu, Geanina nu se dă bătută. Printre vizite la medici, tânăra vrânceancă a reușit să termine și facultate. „Am reușit, îmi doream super mult. Voiam să dau la Master, dar am văzut că situația s-a complicat din ce în ce mai mult așa că am hotărât să iau pauză măcar 1 an. Vreau să rezolv cu sănătatea. Cred, foarte mult, că încă se poate! Medicii mi-au spus că în mod normal eu nu ar trebui să mă deplasez conform rezultatelor, că este o minune, a mai spus Geanina.

Ajută, nu știi când viața te va răsplăti!

Anul acesta fii tu Moș Crăciun, ajută un om să trăiască.

Donațiile se pot face la următoarele conturi:

RON: RO89RNCB0076152134770001

BCR: Bratu Geanina Ionelia

EURO: RO58BTRLEURCRT0430532601

BT: Bratu Ioana (mama)

Mail: geaninabratu09@yahoo.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here