Fotbal – Ultima reprezentație a anului pe Milcovul!

0
240

* CSM Focșani 2007 – FC Botoșani 2 astăzi, 30 noiembrie, de la ora 14:00

Fotbaliștii seniori ai Focșaniului vor da ultima lor reprezentație pe Milcovul din acest an! În etapa de final al turului ediției de campionat al Ligii a III-a 2019-2020, CSM 2007 va întâlni astăzi, 30 noiembrie, de la ora 14:00, echipa a doua a FC Botoșani. Oaspeții alcătuiesc o grupare cu rezultate deconcertante în cele 15 etape de până acum! Au bătut Suceava și au pierdut cu Miroslava, au terminat la egalitate la Liești, dar și pe teren propriu cu CSM Bacău. Au fost întrecuți la Fălticeni și Huși, da la Galați au câștigat cu Dunărea de Jos și au făcut egal cu Oțelul! Altfel spus, sunt greu de citit și pot fi surprinzători. Oricum, sunt o echipă care joacă fotbal și permit adversarei să răspundă cu aceeași monedă.

Pe Milcovul astăzi, vor întâlni echipă care a a fost la rândul său, surprinzătoare – nu neapărat în sens bun – prin joc și rezultate, dar care în ultimele etape a fost liniară, în sens pozitiv, în evoluții. În meciul cu Botoșaniul, focșănenii pot câștiga, dacă antrenorul Alin Chița va fi reușit să-i țină conectați la importanța partidei. În situația – normală – în care vor astăzi vor câștiga, fotbaliștii Focșaniului pot avea o iarnă liniștită din care, la ieșire, vor putea începe, cu oarecari șanse, cursa de urmărire a liderului, în speranța apariției, la echipele din față, a unor defecțiuni care să-i avantajeze. Dacă, însă, nu vor obține victoria, vor coborî în zona de mijloc a clasamentului unde locul călduț îndeamnă mai mult la conservare decât la dorință de urcare.

Cred că dacă vor juca așa cum au făcut-o în ultimele trei etape, focșănenii își vor mulțumi publicul și vor adăuga trei puncte zestrei care putea fi acum mult mai mare. Ba chiar trebuia să fie mult mai consistentă.

Meciul dintre CSM Focșani 2007 și FC Botoșani 2 va fi arbitrat de Bogdan Florea, la centru, asistat de Cosmin Cercel, și Ionuț Răzvan Andrei, toți trei, din Piatra Neamț. Observarea va fi asigurată de Marian Fridl din Bacău și Ervin Foof, din Sfântu Gheorghe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here