Trupa de teatru „Ghioceii” din Republica Moldova – spectacol la Panciu, în cadrul Festivalului „Ora de Teatru”

0
28

Vineri, 29 noiembrie 2019, începând cu ora 12.00, Trupa de Teatru Ghioceii, din Republica Moldova, va pune în scenă, la Panciu, spectacolul intitulat Dănilă Prepeleac, adaptare după Ion Creangă, în regia lui Mihail Sîrbu. Din distrubuție fac parte: Sergiu Vîzdoagă, Vitalie Mircos, Cătălina Varaniță, Ilie Pîrlog, Mihaela Simionel, Diana Nistorică, Mihaela Olărașu, Marius Fordea, Dan Pravednîi, Laura Porfireanu, Cristina Damian, Alexandru Chițanu, Vlad Marcu și Vasile Cireș.

Evenimentul va avea loc în Sala Mare a Casei de Cultură Mihai Eminescu Panciu și este inclus în programul primei ediții a Festivalului de Teatru Tânăr Ora de Teatru – proiect inițiat de Asociația PROTHA Panciu și finanțat de Consiliul Județean Vrancea, având ca parteneri Direcția Județeană pentru Cultură Vrancea, Primăria Orașului Panciu, Casa de Cultură Mihai Eminescu Panciu, Liceul Teoretic Ioan Slavici Panciu, Inspectoratul Școlar Județean Vrancea, Primăria Vidra, Ateneul Popular Maior Gheorghe Pastia Focșani, Casa de Cultură Odobești, Colegiul Național Emil Botta Adjud, Liceul Teoretic Grigore Gheba Dumitrești și Liceul Tehnologic Eremia Grigorescu Mărășești. În cadrul festivalului sunt organizate spectacole și ateliere de teatru care oferă liceenilor oportunitatea de a se exprima, de a-și prezenta punctele de vedere artistice, de a relaționa cu alți tineri sau cu artiști și oameni de cultură.

„Vineri, 29 noiembrie 2019, vă invit la un spectacol deosebit, plin de culoare și amuzament, în care ne vom aminti de pățaniile lui Dănilă Prepeleac, cel mai îndrăgit personaj din basmele românilor! Să-i primim așa cum se cuvine și sa-i încurajăm cu aplauze pe tinerii actori ai Trupei de Teatru Ghioceii, din Moldova! Să ne bucurăm cu toții de Festivalul de Teatru Tânăr! Vă aștept cu drag la Ora de Teatru!“, este mesajul adresat păncenilor de primarul Iulian Nica.

Comunicat de presă, Biroul de Presă al Primăriei Orașului Panciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here