GALERIE FOTO: Campania „19 zile de prevenire a abuzurilor și violențelor asupra copiilor și tinerilor” la Școala Gimnazială „Ecaterina Teodoroiu” din Mărășești

0
108

În perioada 1-20 noiembrie 2019, la Școala Gimnazială „Ecaterina Teodoroiu” din Mărășești, structură a Liceului Tehnologic „Eremia Grigorescu”, s-au desfășurat o serie de activități în cadrul campaniei „19 zile de prevenire a abuzurilor și violențelor asupra copiilor și tinerilor”. Campania s-a incheiat pe 20 noiembrie- Ziua Universala a Copilului si am sarbatorit a 30-a aniversare a semnarii Conventiei pentru drepturile copilului( 1989-2019).

Profesorii-coordonatori au încercat să implice toate clasele de la gimnaziu în activități interesante, atractive și educative. Astfel, elevii au aflat informații prețioase despre exploatarea prin muncă a copiilor, despre copiii străzii, malnutriție, dependența și abuzul de substanțe, pericolele care apar în mediul online, precum și despre „Drepturile Copilului”. Ei au realizat expoziții de desene, colaje, postere, pliante și s-au implicat cu seriozitate în dezbateri pe teme științifice și prezentări PowerPoint.

Mulțumim tuturor profesorilor care s-au implicat (Mariana Drilea – profesor biologie, Nicuța Dragomir – profesor istorie, Oana Dima – profesor lb. franceză, Dana Lupu – profesor lb. engleză și Olga Stafe – profesor învățământ primar, Adina Neagu – profesor educație tehnologică) și avem convingerea că prin activitățile desfășurate în această campanie vom putea să prevenim o serie de pericole în care sunt vizați, în primul rând, copiii!

Toate aceste activități au fost coordonate de doamna director adjunct, profesor Nicoleta Rusu și de doamna consilier educativ, profesor Adina Neagu.

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here