Drujba Stihl: partenerul de încredere în orice gospodărie

0
65

De la apariția brandului Stihl, produsele sale au căpătat un renume pozitiv datorită calității ridicate, a fiabilității în exploatare și ușurinței în explatare. Dintre toate acestea motofierăstraiele sunt cele mai cunoscute și pe bună dreptate. Plecând de la simpla toaletare a pomilor, trecând prin tăierea sezonieră a lemnelor de foc sau lucrul la tîmplăria în lemn și până la activitatea din exploatările forestiere, drujba Stihl este întâlnită peste tot. Este cunoscut că produsele Stihl combină tehnica inovatoare, randamentul sporit, ergonomia optimă şi greutatea redusă. Aceste caracteristici uşurează activitatea omului şi protejează natura. STIHL oferă motoferăstraie cu echipări diferite, potrivite pentru fiecare domeniu de utilizare cu putere cuprinsă între 1,2kW şi 6,4 kW ( 1,6 PS până la 8,7 PS).

Drujbele Stihl pot avea fie motoare cu combustie internă fie motoare electrice cu alimentare de la o sursă sau cu acumulatori. Cele cu acumulatori, tip MSA, primele în producția firmei, sunt indicate pentru tăierea lemnelor de foc, mici în diametru, în lucrul în tâmplărie, în spațiile închise unde gazele de eșapament sunt periculoase sau la toaletarea vegetației din curte. Cu lanţ PM3 de 1/4” cu vibraţii şi recul redus şi cu şină lungă de 30 cm pentru copaci cu diametrul de până la 20 cm reprezintă cea mai bună soluție pentru tine. Drujbele electrice Stihl, cu alimentare la sursă, sunt de puteri diferite și lungime a șinei de tăiere între 30 și 40 cm și vin cu funcții îmbunătățite pentru fiecare tip în parte. Electroferăstraiele STIHL, tip MSE, nu fac mult zgomot în timpul utilizării, în schimb oferă un grad înalt de confort la tăiere folosind curent de la priză. Silenţioase, puternice şi fără emisii de gaze poluante ele sunt ideale pentru utilizarea în spaţii închise, de ex. în atelier. Toate electroferăstraiele STIHL sunt echipate cu QuickStop Super (Q), sistem de oprire a lanţului mult mai sigur. Modelele se livrează cu sistem de întindere a lanţului din lateral (B).

Drujbele Stihl pe benzină, tip MS, pentru tăierea lemnului de foc şi pentru uz casnic sunt echipate în mod optim pentru activităţi în gospodărie, pentru tăierea lemnului de foc, pentru cosmetizarea copacilor şi rărirea tufişurilor. Ca şi celelalte modele de motoferăstraie STIHL, acestea combină randamentul sporit cu ergonomia optimă şi stabilesc adevărate repere în ceea ce priveşte confortul utilizatorului. Motoferăstraiele uşoare STIHL sunt disponibile în versiunea de bază, putând fi echipate cu catalizator (D), sau în versiunea confort (C), echipate de exemplu. cu sistemul de întindere rapidă a lanţului (B) şi ErgoStart (E) pentru o pornire uşoară, fără recul. Poți alege dintr-o gamă vastă de drujbe, de puteri diferite și cu lungime a lanțului de până la 40 cm.

Pentru industria forestieră, drujba Stihl constituie un ajutor de neînlocuit; aceasta dintr-un motiv obiectiv. Motoferăstraiele STIHL din clasa până la 6,4kW oferă o tehnică robustă şi sunt uşor de manevrat, fără nici un gram în plus la greutate. Aceasta le face absolut necesare pentru lucrări de defrişare, la tăierea lemnului de foc, doborârea arborilor,etc. Sunt produse de înaltă calitate potrivite pentru activităţi extreme de 4,0 kW până la 6,4 kW, conving prin putere şi confort în utilizare la tăierea cantităţilor mari sau a lemnului de esenţă tare. Motoferăstraiele Stihl din această clasă de putere sunt disponibile în versiunea de bază, putând fi echipate şi cu catalizator (D), încălzire în mâner (W) sau carburator încălzit (V). Modelele sunt disponibile şi în versiunea confort (C), echipate de exemplu cu întindere rapidă a lanţului (B) sau QuickStop Super (Q), sistemul de frânare a lanţului pentru mai multă siguranţă. Și aici ai puteri diferite, la alegere în funcție de activitatea prestată și lungimi ale lanțului de până la 150 cm.

În cazul în care considerați achiziționarea unei astfel de drujbe fie pentru gospodăria dumneavoastră sau pentru firma dumneavoastră, aveți la dispoziție o multitudine de oferte pe site-ul eMAG. Puteți alege bazat pe nevoile dumneavoastră sau bugetul de care dispuneți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here