“Dăruiește-i copilărie, citește-i scrisoarea!” – Un stilou și ghete ar vrea Ionel, dragă Moș Crăciun – Scrisoarea nr. 5

0
1156

Zilele trecute a apărut scrisoarea lui Marinică, fratele mai mic al lui Ionel, iar câțiva adulți au fost foarte contrariați cum de publicăm scrisoarea unui copil de 7 ani, care este scrisă de tată. Dragii Moșului, un copil de 7 ani știe 3-4 litere, un copil sărac știe și mai puține, însă rămâne la fel de sărac și lipsit de mâncare, haine și cele necesare unei creșteri armonioase. Nu este o crimă că scrisoarea lui Mărinică a fost scrisă de tatăl lui, cum nu este o crimă să ceară, noi alegem pe cine sprijinim, cui donăm de Crăciun sau dacă donăm. Faptele bune vorbesc despre noi, mai mult decât vorbele, iar noi vom continua să îi sprijinim pe cei care au nevoie de noi.

Iată și scrisoarea lui Ionel, fratele mai mare, care știe tot alfabetul:

“Dragă Moș Crăciun,

Sunt D. Ionel și îmi doresc, pentru că suntem foarte săraci, dacă ai putea, să-mi aduci alimente, haine groase și un stilou și o pereche de ghete! Îți mulțumesc!“

Dragi cititori și susținători ai campaniei “Dăruiește-i copilărie, citește-i scrisoarea!”, ne dorim să știți că toate cazurile prezentate aici sunt verificate cu cei de la asistența socială de care aparține domiciliul copiilor, familiile sunt monitorizate, dacă sunt copiii înscriși și urmează cursurile școlilor primare și gimnaziale. Haideți să ne oprim măcar o clipă din alergătura cotidiană și să ne amintim cum ne-am simțit ultima dată când ne-a fost foame, când ne-a fost frig, când am fost singuri și ne-am simțit descumpăniți, necăjiți și ai nimănui. Ei se simt așa mereu!

Intră pe pagina de Facebook a Asociației Hope and Love for Life – http://www.facebook.com/hopeandloveforlife/, trimite-ne un mesaj și îți vom da toate detaliile de care ai nevoie pentru a-l ajuta.

Monitorul de Vrancea și Asociația Hope and Love for Life reiau campania “Dăruiește-i copilărie, citește-i scrisoarea!”, inițiată anul trecut, pentru a aduce bucurie și speranță copiilor aflați în nevoie. Fii tu Moș Crăciun pentru un copil nevoiaș!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here