“Dăruiește-i copilărie, citește-i scrisoarea!” – Moșule, ai o minge și o mașinuță pentru Antonio? – Scrisoarea nr. 4

0
422

Sunt copii care nu își pierd sufletul, care nu își pierd copilăria, deși viața le e potrivnică și îi maturizează înainte de vreme. Antonio este fratele lui Alexandru, scrisoarea cu numărul 2. El avea doar 4 ani când mama lor a ales să plece, însă Antonio nu pare la fel de marcat de plecarea mamei, sau poate vârsta îl ajută să nu înțeleagă ce se întâmplă cu adevărat. Știu doar că Antonio, la fel ca și frații lui, are un tată sărac, o viață cu multe lipsuri, neajunsuri, o viață ca a oricărui copil sărac dintr-o Românie prea mândră să-i mai vadă și pe ei. Tatăl însă nu a renunțat la ei, a ales să-i crească și să-i țină la școală chiar și atunci când poate nu mai avea bani nici de pâine. Iar copiii nu ar pleca de lângă el nici dacă ar fi luați cu forța, iar pentru iubirea și grija pentru cei mici, merită ca noi toți să fim spiriduși și să-l ajutăm pe tatăl celor 4 copii să-i aibă alături și să aibă o masă tihnită de Crăciun.

Iată mai jos cuvintele lui Antonio, pentru Moș Crăciun:

“Dragă Moșule, mă numesc Antonio, am 7 ani și sunt în clasa pregătitoare. Nu am învățat încă să scriu așa că am rugat pe unul din frații mei să scrie în locul meu. La școală sunt cuminte și foarte silitor, dar cred că știi asta. Mie îmi place mult să mă joc în zăpadă așa ca te rog să îmi aduci ghetuțe, niște hăinuțe, îmi place mult să joc fotbal așa că adu-mi te rog o minge și câteva jucării să mă joc în casă, în special dacă ai putea o mașină cu telecomandă. Dacă nu cer prea mult, te rog să îmi aduci ceva și de sfântul Nicolae pentru că e ziua mea!”

Intră pe pagina de Facebook a Asociației Hope and Love for Life – http://www.facebook.com/hopeandloveforlife/, trimite-ne un mesaj și îți vom da toate detaliile de care ai nevoie pentru a-l ajuta.

Monitorul de Vrancea și Asociația Hope and Love for Life reiau campania “Dăruiește-i copilărie, citește-i scrisoarea!”, inițiată anul trecut, pentru a aduce bucurie și speranță copiilor aflați în nevoie. Fii tu Moș Crăciun pentru un copil nevoiaș!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here