Focşăneancă cunoscută în lumea mondenă a capitalei, bătută măr la Focşani

0
31959

Un focşănean de 42 de ani a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea pentru săvârşirea a patru infracţiuni. Cornel M. va fi judecat pentru distrugere, ameninţare, violare de domiciliu şi lovire sau alte violenţe. Victimă i-a fost o femeie, respectiv Narcisa B., cunoscută în lumea bună a capitalei drept Narcisa lui Guţă, întrucât aceasta a avut o relaţie cu cântăreţul de manele.

Conform rechizitoriului, inculpatul va fi judecat pentru că la data de 29 mai a.c., i-a spart, cu intenţie, victimei un telefon mobil. O zi mai târziu i-a adresat acesteia ameninţări cu acte de violenţă, creându-i astfel o stare de temere. Scandalul dintre cei doi a continuat şi in seara zilei de 31 mai a.c,m atunci când inculpatul a pătruns fără drept în curtea locuintei persoanei vătămate şi a lovit-o cu pumnul şi piciorul în cap, creându-i leziuni ce au necesitat 23-25 de zile de îngrijiri medicale.

Din anchetă a rezultat că cei doi au avut în urmă cu mulţi ani o relaţie, relatie ce s-a încheiat atunci când bărbatul a fost condamnat pentru o tâlhărie. Anul acesta, în luna aprilie, el a contacta-o pe victimă pe o reţea de socializare, iar după discuţiile avute cei doi s-ar fi întâlnit. Ulterior, inculpatul a început sa o sune, dar femeia nu a dat curs apelurilor, fapt ce l-a deranjat pe bărbat.

Astfel, pe 29 mai a.c., după cum se arată în rechizitoriul procurorilor, victima a fost sunată de inculpat care i-a reproşat că nu îi răspunde la telefon. Ulterior, bărbatul s-a dus la locuinţa victimei, iar cei doi au purtat o discuţie în stradă. Supărat, inculpatul i-a luat victimei telefonul ultimul răcnet şi a dat cu el de pământ, spărgându-l. Şicanele nu s-au orpit aici. Pe data de 30 mai a.c, in timp ce persoana vătămată se afla la volanul maşinii sale, în autoturism fiind şi fiul ei minor, a apărut inculpatul care i-a cerut să coboare geamul. În acel moment, femeia a blocat uşile maşinii, iar el s-a enervat şi a început sa ameninţe după care a dat cu pumnul în geam. Fiul minor al victimei s-a speriat şi a început să ţipe, moment în care inculpatul a plecat.

Pe 31 mai inculpatul a sunat-o din nou pe partea vătămată, cerându-i acesteia sa se vadă cu el. Pentru că a fost refuzat, inculpatul a mers în zona locuintei părţii vătămate, iar când aceasta a ajuns acasă, a sărit la gâtul ei. Astfel, în rechizitoriu se arată că a apucat-o pe femeie de păr, a împins-o în curte şi apoi a lovit-o cu pumnul în ochi. Victima a căzut, moment în care el a mai lovit-o încă o dată cu pumnul în nas şi cu piciorul în gură. Victima şi-a pierdut cunoştinţa şi a ajuns apoi la spital, având inclusiv o fractură. Aceasta a avut nevoie de 23-25 de zile de îngrijiri medicale pentru refacere.

La audieri inculpatul a recunoscut că a lovit-o şi că i-a distrus telefonul mobil, nu şi că a ameninţat-o. Victima se constituie parte civilă în dosar cu o sumă consistentă. Respectiv 5000 euro, sumă care reprezintă valoarea telefonului distrus şi contravaloarea fatetelor dentare fisurate, dar şi operaţia estetică pe care a trebuit să o suporte deoarece i-a fost fisurat nastul. A mai spus că se constituie parte civilă şi cu suma de 12.000 euro, contravaloarea îngrijirilor medicale, ea afirmând totodată că nu a mai putut să-şi realizeze nici emisiunea săptămânală televizată în urma careia câştiga o sumă considerabilă de bani.

În luna iunie a.c. persoana vătămată a cerut şi un ordin de protecţie care i-a fost admis. “Admite in parte cererea pentru emitere a ordinului de protectie . In temeiul art.23 din Legea 217/2003 ,ordona pârâtului M (…) Cornel sa respecte, pentru o perioada de 6 luni de zile ,urmatoarele interdictii: -obligarea paratului la pastrarea unei distante de minim 50 m. fata de reclamanta ,fata de minorul (…) si fata de victima (…) precum si fata de resedinta acestora din (…) -sa nu intre in contact telefonic ,prin corespondenta sau in orice alt mod, cu victima reclamanta . Ia act ca reclamanta nu a solicitat cheltuieli de judecata (…)”, se arătă in hotărârea instantei.

Inculpatul nu este la prima abatere. El a mai fost condamnat pentru furt calificat, tâlhărie, violare de domiciliu, distrugere şi lovire sau alte violenţe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here