GALERIE FOTO: Educație globală la Școala Gimnazială Nr. 2 Mărășești

0
435

Vineri, 22.XI.2019, s-au încheiat în cadrul Școlii Gimnaziale Nr. 2 Mărășești, activitățile dedicate săptămânii de educație globală având ca temă ,,Schimbările climatice”. Dintre obiectivele activităților amintim: conștientizarea provocărilor globale de orice natură și consecințele lor, formarea unor comportamente adecvate, conștiente, responsabile pentru dezvoltare durabilă, deschiderea spre comunicare pentru o educație aflată sub semnul diversității, calității și echității în contextul globalizării.

Pe parcursul săptămânii, elevii școlii noastre (din învățământul primar și gimnazial) au desfășurat sub îndrumarea cadrelor didactice diverse activități pe tema proiectului: dezbateri pe teme stiintifice, prezentări PowerPoint, creații literare și plastice, realizarea unor expoziții de desene, afișe, colaje, prezentare de referate pe tema obiectivelor de dezvoltare durabilă, jocuri de autocunoaștere și de conștientizare a importanței educației ecologice.

Activitățile au fost coordonate de dna director Mirela-Lorelai Novetschi și de dna consilier educativ – Floarea Paraschiv.

Prof. George-Ștefan Silivestru, Școala Gimnazială Nr. 2 Mărășești

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here