Comisarul Victor Andoni a murit la doar 38 de ani

0
34562

Comisarul Victor Andoni, din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate (SCCO) Vrancea, s-a stins din viaţă. Tânărul ofiţer a trecut la cele veșnice ieri seară, puţin după ora 19.00, decesul survenind acasă. El avea doar 38 de ani.

Ofiţerul se lupta de mai mulţi ani cu o boală nemiloasă, care în cele din urmă l-a răpus. Trupul neînsufleţit va fi depus de la Biserica de pe strada Simion Bărnuţiu din Focşani, lângă sediul Palatului de Justiţie. Informaţia cu privire la decesul poliţiştului ne-a fost confirmată de comisarul şef Costel Manea, şeful Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea. “Din păcate, informația este una reală. Colegul nostru, comisarul Victor Andoni, a decedat în această seară (ieri – n.r.). A fost un om şi un coleg deosebit şi ne pare nespus de rău că a plecat dintre noi. Întreg colectivul SCCO Vrancea este alături de familia îndurerată şi îi transmitem pe această cale sincere condoleanţe. Pe Victor, Dumnezeu să-l odihnească”, ne-a spus comisarul şef Costel Manea.

Victor Andoni şi-a început cariera în poliţie în anul 2005. Odată cu angajarea lui, s-au pus bazele compartimentului specializat în combaterea criminalității informatice și a fraudelor cu conturi bancare. În scurt timp, s-a format ca ofițer specialist în efectuarea perchezițiilor informatice, fiind, până acum câţiva ani, singurul pregătit în acest domeniu, din poliția vrânceană. În cariera sa a soluționat zeci de dosare și cauze complexe ce au avut ca obiect, printre altele, infracțiuni cu carduri, acces neautorizat la sisteme informatice, pornografie infantilă și fapte din sfera macrocriminalității economico-financiare. S-a implicat în proiecte de prevenire în rândul elevilor a fenomenelor de cyberbullying, a comportamentelor periculoase pe internet și a fraudelor online.

Monitorul de Vrancea transmite sincere condoleanțe familiei și apropiaților comisarului Victor Andoni! Dumnezeu să-l odihnească!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here