GALERIE FOTO: Balul Bobocilor cu tema „Old School Modern” la Colegiul „Valeriu D. Cotea”

0
1652

Balul Bobocilor, Colegiul Tehnic „Valeriu D. Cotea” – Focșani, 14 noiembrie 2019. Ca în fiecare an, în această perioadă a anului școlar, Colegiul Tehnic „V.D. Cotea”, a organizat, în sala cinematografului Balada, Balul Bobocilor cu tema Old School Modern, un spectacol în care organizatorii au îmbinat elemente reprezentative din vechea școală , dar și aspecte ale școlii moderne.

Participanții și-au demonstrat aptitudinile și talentele artistice, încercând atât să convingă juriul, cât și să transmită publicului o stare de încântare. Astfel, pe scenă s-au desfășurat momente de teatru, muzică, dans modern și folcloric. Probele de concurs au fost completate cu probe de perspicacitate, cultură generală, ținută de zi și, evident, ținuta de seară care a impresionat prin eleganță și rafinament.

Au participat șase perechi: Radu Diana, a IX-a C, Mocanu Luisa, a IX-a C, Costianu Denisa, a IX-a C, Geaboc Bianca, a IX-a C, Petrea Diana, a IX-a B profesională, Puțoiu Elena, a IX-a B. Băieții care au avut curajul să-și înfrunte temerile au fost: Crețu David, a IX-a D, Ignat Marco, a IX-a D, Dragomir Andrei, a IX-a D, Toma Mădălin, a IX-a B, Roșca Aurelian, a IX-a C profesională, Roșu Dănuț, a IX-a C profesională.

După o deliberare riguroasă, titlurile de miss și mister au fost acordate concurenților Mocanu Luisa și Dragomir Andrei. De asemenea, au fost înmânate premii de originalitate, de eleganță și de popularitate.

Seara a fost plină de dinamism, de voie bună, emoție și veselie, iar aplauzele publicului au fost feed-backul așteptat.

Felicitări tuturor celor implicați, elevi și profesori!

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here