Ionel Arsene (PSD Neamţ): Nu plecăm, domnule Iohannis; 5 ani de fiere, asta ne-aţi oferit!

0
382

Preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene, a declarat, luni, că preşedintele Klaus Iohannis a sădit doar ură, dezbinare şi dispreţ în cei 5 ani de mandat de preşedinte al României. „Nu plecăm, domnule Iohannis. România este a tuturor românilor, aşa cum ar trebui să fie şi preşedintele! Nu puteţi să ne împărţiţi în buni şi răi, în competenţi şi incompetenţi, în credincioşi ortodocşi şi atei! În această campanie aţi arătat tot ce poate fi mai urât în lupta politică. Aţi sădit ură, dezbinare şi dispreţ! Aţi încercat cu disperare să ne divizaţi. Aţi uitat să fiţi mediator, aţi uitat de Basarabia, aţi uitat de români. Cinci ani de fiere, asta ne-aţi oferit. Iar în ultimele două săptămâni aţi ridicat ura la rang de politică de stat. Nu se mai poate aşa”, a scris pe pagina lui de socializare preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene.

Arsene a adăugat că preşedintele Klaus Iohannis susţine că se află în război cu PSD chiar dacă partidul are în continuare susţinere în rândul românilor. „Spuneţi mereu că sunteţi în război cu PSD. Dar PSD a fost votat de o parte a românilor. Sunteţi singurul preşedinte din lume care urăşte o parte a propriului popor! Nu plecăm nicăieri, domnule Iohannis! România nu vă aparţine! Pe 24 noiembrie, vom veni şi noi la vot! Veţi vedea că vorba din popor ‘cine seamănă vânt, culege furtună’ se adevereşte”, a mai scris Ionel Arsene.

Și președintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat că preşedintele Klaus Iohannis are un discurs extremist, „bazat pe ură”. „Abordarea lui Klaus Iohannis este abordarea unui om care vrea dezbinare în societate. Discurs extremist, discurs bazat pe ură, ceea ce cred eu că nu se pliază pe realitatea din România. Avem nevoie de un preşedinte mediator, un preşedinte care să aducă echilibru”, a declarat Viorica Dăncilă duminică, la Antena 3. Ea a mai afirmat că nu se află „în război” cu nimeni. „Eu nu sunt în război cu nimeni şi este regretabil să auzim că Klaus Iohannis este în război cu un partid politic, este în război cu oamenii, pentru că un preşedinte trebuie să aducă pacea, nu războiul. Klaus Iohannis a fost de fiecare dată în război cu cineva. Nu a trebuit să dea motive, dar de fiecare dată a trebuit să atace pe cineva, de fiecare dată a încercat şi a şi reuşit din păcate să inducă în societatea românească foarte multă ură şi foarte multă dezbinare. Cum să spui că este în război cu un partid politic? Este preşedintele României, trebuie să fie preşedintele tuturor românilor”, a mai spus Viorica Dăncilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here