GALERIE FOTO: Baschet U 18 – Focșănenii, pe locul al doilea după turneul din Polivalentă!

0
170
  • Frumoasa echipă a profesorilor Petruț Mihai și Florin Munteanu a câștigat două jocuri și au fost întrecută la mare luptă de orădeni.

Lotul CSM 2007-LPS Focșani: Craciun, Miron, Dragoș Cristea, Antonescu, Nacu, Andrei Brumaru, Alexandru Brumaru, Bratosin, Rareș Cristea, Duță, Bîra, Dima.

Antrenori, Petruț Mihai și Florin Munteanu.

Sala Polivalentă din Focșani a găzduit sâmbătă 16 noiembrie și duminică, 17 noiembrie, primul turneu al fazei de calificare 2 A a Campionatului Național U 18 la baschet maculin. Au participat 2007 LPS Focșani, LPS Bihorul CSM Oradea, Sevlar Ploiești și CSȘ Nr 1 Athletic Constanța. Echipele au jucat fiecare cu fiecare.

Elevii profesorilor Petruț Mihai și Florin Munteanu au câștigat cele două jocuri de sâmbătă – cu constănțenii de la CSȘ Athletic și ploieștenii de la Sevlar, la diferențe considerabile, ca și orădenii de la LPS Bihorul CSM. Pentru primul loc în turneu, care ar fi echivalat cu, practic, promovarea în turneul semifinal A, foșănenii i-au întâlnit duminică, 17 noiembrie, pe bihorenii care alcătuiesc o formație foarte puternică prin maniera și forța de joc, dar și printr-o talie generală impresionantă. Frumoasa și spectaculoasa echipă U 18 a Focșaniului a evoluat admirabil pe toată durata partidei! La pauza mare era în avantaj, 33-39, după ce recuperase un pasiv de opt puncte din primul sfert. La intrarea în ultimul sfert Bihorul era în față cu un punct, 44-43. Dar în următoarele zece minute, marcați de eforturile de până atunci, focșănenii, cu doar șapte jucători comparabili ca valoare cu cei zece ai oaspeților, au cedat cu 15-26, iar meciul, de mare luptă, extrem de spectaculos, s-a încheiat cu 58-70.

Rezultate: Sevlar Ploiești – CSM 2007 LPS Focșani 48-84; CSM 2007 LPS Focșani – CSȘ Nr 1 Athletic Constanța 81- 57; Sevlar Ploiești- CSȘ Nr 1 Athletic Constanța 107-96; LPS Bihorul CSM Oradea – Sevlar Ploiești 94-65; LPS Bihorul CSM Oradea – CSȘ Nr 1 Athletic Constanța 93-40; CSM 2007 LPS Focșani –LPS Bihorul CSM Oradea 58-70.

Tuneul s-a încheiat cu LPS Bihorul CSM Oradea pe primul loc, cu trei victorii, urmată de CSM 2007 LPS Focșani, cu două victorii, Sevlar Ploiești, cu o victorie și CSȘ Nr 1 Athletic Constanța, cu trei înfrângeri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here