Fotbal, Liga a III-a – La Miroslava pentru confirmarea jocului și victoriei din meciul cu oțelarii gălățeni!

0
131

Fotbaliștii seniori ai Focșaniului vor juca astăzi (sâmbătă), de la ora 14:00, în deplasare cu Știința Miroslava. Fosta divizionară de Liga a II-a despre care existau, la început de campionat, opinii că și-ar dori promovarea, este o echipă de mijloc de pluton. Se află pe locul 8 cu 17 puncte, față de locul 5 cu 21 de puncte în contul Focșaniului, dar sunt în continuare o grupare redutabilă. Pe teren propriu a pierdut ultima oară la 14 septembrie, meciul cu Foresta Suceava și a făcut egal la 12 octombrie cu Bucovina Rădăuți, dar a câștigat cu egala Focșaniului, CSM Bacău și cu KSE Târgu Secuiesc.

O raportare la acele rezultate ar pune în dificultate formația oaspete din partida de astăzi. Însă cea mai recentă evoluție a CSM Focșani 2007 a fost impresionantă și încheiată cu un sec 4-0, cu Oțelul Galați. O repetare a prestației de sâmbăta trecută le-ar aduce, foarte probabil, focșănenilor o victorie mai mult decât necesară. Alin Chița pare a fi găsit rețeta ce poate aduce puncte echipei pe care o antrenează. Cu ingrediente de calitate, așa cum a avut în meciul din etapa trecută, va avea, în mod normal același rezultat, chiar dacă adversarul joacă pe teren propriu și este învățat cu meciurile grele.

Partida va fi arbitrată de brigada formată din Răzvan Beldiman, din Vaslui, la centru, asistat de Sebastian Păduraru, din Gura Humorului și Vlăduț Hazi, din Volovăț, Suceava. Observatori vor fi Valentin Luca, din Botoșani și Daniel Scînteie, din Bacău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here