GALERIE FOTO: Baschetbaliștii Focșaniului, primiți cu entuziasm la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza”

0
434
  • În sala de sport, oaspeții au jucat cu echipa Colegiului, au făcut spectacol împreună cu jucătorii gazdă, au dat autografe și au făcut fotografii cu fanii de circumstanță, care pot deveni fani de lungă durată

Într-o consistentă operațiune de stabilire a unor relații directe cu comunitatea pe care o reprezintă, baschetbaliștii CSM Focșani 2007 au fost ieri, 13 noiembrie, în vizită la Colegiul Național Alexandru Ioan Cuza. Unde au avut o primire la nivelul celei de care s-au bucurat cu ceva timp în urmă la Colegiul Național Unirea. Vizita a început cu necesara fotografie la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza, al cărui nume îl poartă foarte prestigioasa școală focșăneană, în care au fost alături reprezentanții gazdelor și ai oaspeților – oficiali și baschetbaliști. Apoi echipa de baschet seniori a CSM Focșani 2007 a făcut baie de mulțime – nici o legătură cu momentul electoral actual: elevi și profesori au făcut culoar de trecere pentru baschetbaliști pe holul Colegiului până la ieșirea spre sala de sport unde intrarea a fost făcută prin superbul culoar făcut de majorete!

Înaintea momentului cel mai așteptat – meciul demonstrativ de baschet – gazdele, reprezentate de directoarea Daniela Sîrghie și profesorul Ioan Grigoriu, au prezentat Colegiul și rezultatele sportivilor săi în timp. Între aceștia sunt și actuali sportivi, cu succese naționale și internaționale și care au fost prezenți în sală pentru a se întâlni cu baschetbaliștii Focșaniului și să-i susțină pe cei ai Colegiului.

Meciul a fost demonstrativ, dar a generat reacții splendide la reușitele jucătorilor ambelor formații.

Cel mai ovaționat a fost cel mai mic jucător – David Cartas – ”foarte îndemânatic”, așa cum l-a apreciat antrenorul CSM Focșani 2007, Petruț Mihai, și care a reușit coșuri de două, dar și trei puncte!

Încheierea întâlnirii dintre baschetbaliștii Focșaniului și elevii și profesorii Colegiului Național Alexandru Ioan Cuza s-a prelungit pentru autografe și fotografii, ca amintire a unui eveniment de memorabil. Și pentru gazde și pentru oaspeți!

Cum a fost ieri la vizita făcută de echipa de baschet a CSM Focșani 2007 și gazdele de la ”CNAIC” puteți vedea și din albumul foto ce însoțește textul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here