Atletism – Concurs în memoria sportivului și profesorului focșănean Ovidiu Cristea!

0
143
  • Memorialul va fi sâmbătă, 16 noiembrie 2019, de la ora 10:00, la sala de atletism a CS Unirea din Focșani Sud

Focșaniul va găzdui o nouă competiție in memoriam, după memorialele Costel Popovici și Ovidiu Gavrilă. Sâmbătă, 16 noiembrie, de la ora 10:00, în sala de atletism a CS Unirea din Focșani Sud, sportivi de la CS Focșani, LPS Focșani, CS Unirea Focșani, CSM Focșani 2007, CS Atletic Adjud,CSS Tecuci, CSS Onești, CS Buzău se vor întrece în ”Memorialul Ovidiu Cristea”. Cine a fost cel a cărui memorie este onorată printr-o competiție de foști colegi și profesori și de actuali sportivi? Ovidiu Cristea a fost elevul antrenorului Fănel Iliescu la CS Unirea Focșani, alergător de 400 metri și 400 metri garduri, medaliat la ambele probe la juniori și tineret. A fost elev al Liceului cu Program Sportiv Focșani, apoi student la educație fizică și sport la Iași unde a fost coleg – inclusiv de cameră cu profesorul și antrenorul Gabriel Alexandrescu. După absolvirea facultății a fost pentru puțin timp profesor la Focșani apoi a plecat să lucreze în Dubai unde a fost victima unui tragic accident de circulație. Așa cum am mai scris, oamenii din atletism reușesc, mai mult decât cei din alte sporturi, să păstreze vie memoria unor foști colegi sau profesori și prin organizarea unor competiții sportive.

Memorialul ”Ovidiu Cristea” va aduce în competiție copii 3, copii 2, copii 1, juniori 3, care se vor întrece în probele de viteză, lungime și ștafetă.

Așa cum mi-a spus profesorul și antrenorul Gabriel Alexandrescu, Memorialul ”Ovidiu Cristea” va fi organizat și finanțat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here