Vrei să devii pompier? Mai sunt doar trei zile pentru înscrieri!

0
2426

Până la data de 15 noiembrie 2019, pentru admiterea la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă – Boldești, puteți depune cererile de înscriere la sediile inspectoratelor pentru situații de urgență de la nivelul fiecărui județ. Sunt 300 de locuri scoase la concurs, astfel:

– subofiţer de pompieri şi protecţie civilă – 275 de locuri (262 IGSU, 5 IGAv, 4 IGPR, 1 Comenduirea Garnizoanei,1 DGL, 2 SIE);

– maistru militar auto – 25 de locuri (11 IGPR, 4 IGI, 1 DGL, 4 IGJR, 5 SIE). Candidaților de etnie romă le sunt alocate 2 locuri în specialitatea subofiţer de pompieri şi protecţie civilă.

Durata studiilor este februarie-decembrie 2020.

Înscrierea candidaților la examen, contravizita medicală, evaluarea performanței fizice și proba de verificare a cunoștințelor sunt organizate în perioada 10-23 ianuarie 2020, conform graficelor stabilite de către Școala de Pompieri Boldești.

Activitatea de recrutare a candidaţilor se realizează de structurile de resurse umane din cadrul inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă judeţene / Bucureşti-Ilfov. Cererile de înscriere la concursul de admitere se depun la sediile inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă judeţene / Bucureşti-Ilfov, în raport cu domiciliul sau reședința înscrisă în cartea de identitate, până la data de 15 noiembrie 2019.

Pentru detalii suplimentare, accesați: http://www.scoaladepompieri.ro/admitere%20(DETALIAT).htm

Sursa text și foto: ISU Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here